La Jorma Urban Trail espera superar els 500 participants

Fusiona els camins tradicionals que uneixen la parròquia amb els de muntanya, passant per la Vall del Madriu

Roda de premsa de presentació de la Jorma Urban Trail.
Roda de premsa de presentació de la Jorma Urban Trail. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

El conseller d’Esports del comú d’Escaldes-Engordany, Josep Batalla juntament amb el cap d’Esports,  Julio Pintado, ha presentat la 4a edició de la cursa Jorma Urban Trail que tindrà lloc el dissabte 25 de setembre. La prova forma part del calendari de curses de muntanya de la FAM (Federació Andorrana de Muntanyisme). 

La corporació escaldenca ha volgut recordar que la cursa Urban Trail, és un esdeveniment que fusiona els camins tradicionals que uneixen la
parròquia amb els camins de muntanya d'aquesta, passant per la Vall del Madriu. Proposa recorreguts de diferent distància i desnivell, el que la fa accessible a tothom. Com a novetat dels recorreguts habituals, n'hi haurà un d'urbà de cinc quilòmetres, i dos més, un de deu i l'altre de 21 quilòmetres, i un de més familiar, de tres quilòmetres.

Tot i que l'any passat la Jorma Urban Trail no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, el comú té com a objectiu recuperar els inscrits de l’última edició que es va fer l'any 2019 i fins i tot superar els 500 participants. Aquest és una cursa que està en creixement i té molt bona
acceptació per part de la ciutadania.

El recorregut de tres i cinc quilòmetres té un preu de 5 euros, el de deu quilòmetres 10 i el de vint-i-u quilòmetres de 15. Les persones que vulguin participar s'han d'inscriure a partir del dissabte 14 d'agost a les 10 h per la web a e-e.ad, o bé presencialment a labotiga Jorma Trail d'Andorra la Vella. Cada participant podrà aportar 1 euro a part de l’inscripció destinat a l'Associació de Celíacs d’Andorra (ACEA), que s'afegirà a la que faran des del  comú d'Escaldes-Engordany per cada participant.

Comentaris

Trending