Joan Vinyes i Jaume Font intentaran repetir doble triomf a Llombardia aquest cap de setmana

Els pilots competiran a la prova del GT Cup Open Europa que se celebrarà a Itàlia, concretament a l’autòdrom de Monza

Els porsche GT3 de Joan Vinyes i Jaume Font
Els porsche GT3 de Joan Vinyes i Jaume Font FotoEsport

La tercera cita al calendari de Joan Vinyes aquesta temporada serà al GT Cup Open Europa el pròxim divendres, concretament a l’autòdrom de Monza. Vinyes, que compartirà el volant del Porsche GT3 - Baporo Motorsport amb Jaume Font, intentarà repetir el doble triomf assolit el passat cap de setmana en la prova del CER disputada en el traçat de Jerez.

La temporada passada Vinyes no va poder competir a Monza per problemes d’agenda. En la present edició, tornarà a l’asfalt italià catorze anys després. “Competir a Monza o en algun dels traçats mítics sempre és una motivació extra. És cert que fa molts anys que no competeixo aquí i el record de l’última vegada tampoc és molt positiu, espero tenir més sort aquesta vegada. Començarem a treballar en el Porsche des del minut 1 dels primers entrenaments lliures”, ha declarat el pilot.

El crono es posarà en marxa de manera oficial el dissabte i el diumenge es tancarà la prova amb la disputa dels entrenaments oficials del segon pilot i la segona carrera.

Vinyes iniciarà la seva activitat en el traçat italià amb la disputa dels entrenaments lliures que s’han programat per aquest dijous. Seran dues sèries de 60 minuts cadascuna, en les quals podran començar a preparar les mecàniques de cara a la competició posterior. En el decurs de la jornada següent, començarà la disputa de les mànegues del ‘meeting’. Concretament, els equips podran entrenar durant dues sèries de 50 minuts. El crono es posarà en marxa de manera oficial el dissabte i el diumenge es tancarà la prova amb la disputa dels entrenaments oficials del segon pilot i la segona carrera.

Pel que fa a les graderies del traçat del nord de Milà, en aquesta ocasió estaran en silenci. Les curses del GT Cup Open Europe es disputaran seguint les mesures de seguretat a les quals estan sotmesos, ara mateix, els esdeveniments de tota mena. Pel que fa al circuit de Llombardia, té com a principal característica les altes velocitats que s’aconsegueixen en les rectes del traçat. Són gairebé 6 quilòmetres de recorregut que les mecàniques del GT Cup Open van completar en menys de 2 minuts la temporada 2019, registrant mitjanes superiors als 180 km/h.

Etiquetes

Comentaris

Trending