Jaume Nogués: “És el moment més feliç de la nostra vida”

El director esportiu de l’FC Andorra remarca que “hem fet història” i reclama que “se li doni el valor que té”, a banda de mostrar-se convençut que es tindrà tot a punt pel salt a Segona A

Piqué parlant amb Nogués, sobre la gespa del Nacional, i amb la samarreta commemorativa de l'ascens.
Piqué parlant amb Nogués, sobre la gespa del Nacional, i amb la samarreta commemorativa de l'ascens. Alba Llacuna

L’eufòria també s’ha desfermat entre ells integrants del cos directiu de l’FC Andorra. I entre ells un Jaume Nogués que, com Eder Sarabia amb la veu ronca, flotava en un núvol. “És el moment més feliç de la nostra vida”, ha afirmat. També ha remarcat que s’ha fet “història” i per tant, “se li ha de donar el valor que té”.

Nogués era un altre home molt content sobre la gespa de l’Estadi Nacional. Durant una llarga estona ha conversat amb Gerard Piqué. Després, assegut a terra, amb Eder Sarabia. Tots tres conscients que han aconseguit un gran èxit esportiu. “Ara mateix tinc una barreja de sensacions i de records”, ha manifestat el director esportiu del club tricolor, que no ha dubtat a parlar del “moment més feliç de la nostra vida”.

I és que, ha recordat, al darrere d’aquesta nit màgica, amb l’ascens a Segona A, “hi ha molt treball”. Nogués ha assegurat que “les hem passat de tots colors”. I ha volgut remarcar que tota aquesta feina s’ha fet bàsicament des del club, ja que “es donava tot per fet i no hem tingut el suport pràcticament de ningú extern”. Ras i curt, ha assegurat que “estic en xoc”.

I és que es vivia un èxit amb el qual havia somiat molts cops. “Aquest any, molts dies, pujant en cotxe ho pensava; i ho he recordat molt. Aconseguir-ho és un somni”, ha indicat el director esportiu de l’entitat tricolor. “Hem fet història i li hem de donar el valor que té”, ha reclamat.  

A partir de dimarts, ho sap, arriba encara més feina: preparar el club pel salt al professionalisme. A Segona A. “Fa temps que treballem en l’hipotètic ascens perquè sabíem que podia arribar i ens hem ficat en cos i ànima per veure que es demana”, ha apuntat. I és molt. Però també, ha avisat “hi ha il·lusió i ganes de fer-ho; segur que ho traurem”.

Comentaris

Trending