Irineu Esteve torna a regnar a l’Sportful de Feltre

L’andorrà ha guanyat per quart cop la prova d’esquí sobre rodes disputada a la localitat italiana, en la qual Carola Vila ha acabat setena en categoria femenina

El podi masculí, amb Irineu Esteve al graó més alt.
El podi masculí, amb Irineu Esteve al graó més alt. FAE

El Trofeu Sportful de Feltre és territori indiscutible d’Irineu Esteve. L’andorrà s’ha tornat a proclamar guanyador de la cursa d’esquí sobre rodes, celebrada aquest diumenge. És el quart cop que puja al gaó més alt del podi d’aquesta prova, que serveix de preparació per a la cada cop més pròxima temporada de neu. En categoria femenina, Carola Vila ha estat setena.

Esteve ha liderat la cursa amb autoritat. El recorregut, de 9,5 quilòmetres, l’ha completat en un temps de 31’26’’. Ha obtingut una diferència relativament còmoda sobre el segon, el local Lorenzo Romano (32’08’’). El podi l’ha completat Simone Dapra (32’13’’).

La prova també ha comptat amb la participació de Carola Vila en categoria femenina. Ha acabat en setena posició, amb un temps de 40’17’’6. La diferència amb la guanyadora ha estat de més de dos minuts. El triomf ha estat per Francesca Franchi, seguida de Maria Gismondi i Maddalena Soma.

Etiquetes

Comentaris

Trending