Irineu Esteve recupera sis posicions a la general del Tour de Ski

Després de la cursa dels 20 km persecució, el fondista ha aconseguit arribar a la 40a posició durant la segona jornada a Oberstdorf

Comentaris

Irineu Esteve a Oberstdorf
Irineu Esteve a Oberstdorf ModicaNordicFocus.

La segona i última jornada a Oberstdorf -quarta del Tour de Ski- ha deixat la recuperació de sis posicions que ha aconseguit Irineu Esteve després de la cursa dels 20km persecució. Aquest dimarts acabava la prova dels 10km individuals en clàssic 46è a la general, i en la cursa de dimecres ha aconseguit recuperar sis places i pujar, a falta de les proves de Val di Fiemme, a la 40ª posició.

Esteve ha estat el 50è temps a la cursa dels 20km persecució que tancava els dos dies programats a l’estació alemanya d’Oberstdorf. L’andorrà ha marcat en meta un crono acumulat -sumat el temps perdut el dia anterior- de 43.38,4 a 2.02,6 del primer, mentre que en la cursa en si de 20km ha estat el 40è amb 41.34,4.

Esteve és ara 40è a la classificació general del Tour de Ski, amb un crono total de 1h34.49,0, a 3.47,0 del primer classificat, que és el noruec Johannes Hoesflot Klaebo (1h31.02,0) i a 55 segons de la 30ª plaça que ocupa ara el suís Beda Klee (1h33.54,0).

L’entrenador, Joan Erola, ha assenyalat que “el rendiment ha sigut més bo” durant aquesta jornada, ja que el dimarts “vam perdre bastant temps a la general”. Malgrat això, no surten contents de les dues etapes d’Oberstdorf “perquè eren una mica clau per nosaltres per lluitar per una bona posició en la general, i se’ns ha ficat molt costa amunt”. A Val di Femme, la següent cita, esperen “treure bones curses, hem de seguir intentant-ho fins al final”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending