Irineu Esteve, 39è a la penúltima cursa del Tour de Ski

El fondista ha tingut millors sensacions que els darrers dies durant els 15 km amb sortida massiva en clàssic a Val di Fiemme

Irineu Esteve aquest dissabte a Val di Fiemme.
Irineu Esteve aquest dissabte a Val di Fiemme. Modica/NordicFocus

Aquest dissabte s’ha celebrat la penúltima cursa del Tour de Ski, que es troba a Val di Fiemme. Irineu Esteve ha aconseguit una 39a posició en la modalitat de 15 km amb sortida massiva en clàssic. Les sensacions respecte als darrers dies, que no han estat els millors per al fondista, han estat molt millors i ha recuperat posicions en la classificació general.

Esteve ha estat 39è amb 41.44,2 a 1.4,0 del guanyador, que ha estat de nou el noruec Johannes Hoesflot Klaebo. L’andorrà ha anat ben situat en el grup, però a la primera volta ha caigut al final de l’última baixada i li ha fet perdre posicions i quedar-se al darrera. L’entrenador, Joan Erola, ha assenyalat que “ja quan vas tan just físicament tornar a empalmar amb el grup és complicada, però ha fet una carrera que jo crec que és bona, sempre valorant la situació amb què ha competit”.

D’aquesta manera, Esteve ha intentat recuperar el terreny perdut, però ha estat molt difícil i finalment ha acabat 39è. Ara, el fondista de la FAE es troba a la 41a posició de la general, amb un temps acumulat de 2h19.34,0 a 7.11 del líder, que és el noruec Klaebo. Aquest diumenge es disputa l’ascensió al Cermis de 10km en lliure.

Etiquetes

Comentaris

Trending