Íria Medina, quinzena al segon eslàlom de Kaabdalis

Bartumeu Gabriel queda 31è en la prova masculina, que no han pogut completar els seus companys Àxel Esteve, Xavier Cornella i Àlex Rius, mateixa mala sort per a Carla Mijares

Comentaris

Íria Medina en una prova anterior.
Íria Medina en una prova anterior. FAE

Íria Medina ha tornat a ser la millor representant andorrana en la segona jornada d’eslàlom disputada aquest diumenge a Kaabdalis. L’esquiadora de la FAE ha acabat quinzena en la prova, mentre que la seva companya d’equip Carla Mijares ha tornat a fallar en la segona màniga. Entre els homes, Bartumeu Habriel ha acabat 31è. Ha estat l’únic que ha completat les dues baixades.

Medina ha finalitzat la prova amb una marca de 1’44’’99. Ha quedat a 6’’75 de la guanyadora, que ha estat la sueca Lisa Nyberg. Per la seva banda, Mijares havia acabat quinzena el primer descens, però no ha pogut completar la segona màniga.

Per la seva banda, Bartumeu ha acabat la cursa amb un temps de 1’42’’42. Ha quedat a 7’’31 del búlgar Kamen Zlatkov, que ha estat el vencedor. Ja ho havia estat en la prova de dissabte. Els altres representants masculins han tingut menys sort. Àxel Esteve i Xavier Cornella han caigut en el primer descens i Àlex Rius, 21è en aquesta baixada inicial, no ha pogut completar la segona.

Ara tant l’equip femení com masculí continuaran els entrenaments. Les dones aniran a Storklinten, mentre que els homes viatjaran a Levi (Finlàndia) per preparar les curses FIS de Levi dels dies 26, 27 i 28, amb eslàloms i gegants.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending