Hugo Bartolomé marxa cedit al Benicarló de la LEB Plata

L’exterior andorrà ja va competir la temporada passada en la mateixa categoria però llavors a l’Iraurgi guipuscoà, també cedit

El Benicarló ha anunciat aquest diumenge la incorporació de Bartolomé.
El Benicarló ha anunciat aquest diumenge la incorporació de Bartolomé.

Hugo Schneider Bartolomé jugarà cedit al Benicarló la propera temporada. L’aler de 22 anys i 2,01 metres competirà en la mateixa categoria que ho ha fet aquesta passada campanya, en què ha estat cedit a l’Iraurgi SB guipuscoà. Per al MoraBanc, club que manté els drets de l’aler, Bartolomé “seguirà progressant en un dels clubs emergents de la LEB Plata”.

Segons el mànager general del cub andorrà, Francesc Solana, “l’Hugo va demostrar amb la seva bona feina que la cessió de la temporada passada va ser un encert i el que esperem ara és que faci un nou pas endavant”. A Azpeitia, Schneider Bartolomé va jugar una mitjana de vint minuts amb 6 punts anotats amb notables percentatges d’encert en tirs de dos (46,6%) i de tres (36,4%) i molt més discrets des del tir lliure (60%). Va obtenir 4 crèdits de valoració de mitjana.

El Benicarló, que entrena Jordi Adell, serà el segon any que juga a la categoria de bronze del bàsquet espanyol. La intenció de l’entitat castellonenca és consolidar-se en la competició hi guanyar-hi galons. Per ara té, amb Bartolomé, quatre jugadors confirmats a la plantilla. Segueix de l’any anterior l’ala-pivot Jaime Campos, mentre els darrers dies s’ha anunciat la incorporació de l’escorta Tomás Cavallero i el pivot americà Noah McCarty.

Etiquetes

Comentaris

Trending