Hocine Haciane renova de forma indefinida com a entrenador de la Federació de Natació

El president de l’entitat, Joan Clotet, considera important que els nedadors, un cop acabada la seva carrera, mantinguin la vinculació com a tècnics dels nous esportistes

Haciane ha signat el contracte indefiniti amb la FAN.
Haciane ha signat el contracte indefiniti amb la FAN. FAN

Hocine Haciane continuarà sent entrenador de la Federació de Natació (FAN). Així, el contracte que lliga l’exnedador a l’entitat s’ha convertit en indefinit. El seu president, Joan Clotet, ha destacat que, d’aquesta forma, s’allarga la vinculació amb l’esportista que més èxits va acumular en aquesta modalitat, amb fins a 25 medalles als Jocs dels Petits Estats.

Així, la col·laboració d’Haciane amb la FAN es va permanent. Aquest era, de fet, una de les primeres fites que s’havia marcat Clotet a l’hora d’arribar a la presidència de l’entitat. “És un acord important per a nosaltres, ja que vinculem al millor nedador que ha tingut Andorra, amb la Federació i serà un bon mirall per als petits que pugen”, ha comentat el dirigent, que considera que és interessant que els integrants dels equips, un cop acabin la seva carrera, es vinculin com a entrenadors”, un pas que, entenen “ens cal per seguir creixent”.

Clotet indica que “en el darrer curs que la FINA va fer a Andorra, vam tenir diferents nedadors prenent part”. Això, assegura, “demostra la seva vinculació i estima per la natació i és el que busquem”.

Etiquetes

Comentaris

Trending