Les GSeries redueixen proves i incorporen les motocicletes com a nova categoria

Les proves, amb un reglament adaptat a la situació sanitària, es disputaran entre el 9 de gener i el 5 de febrer al circuit del Pas de la Casa

Un instant de l'acte de presentació.
Un instant de l'acte de presentació.

La Covid-19 no podrà amb les GSeries. La tradicional competició que acull el circuit del Pas de la Casa es disputarà entre el gener i el febrer, adaptant-se, evidentment, a les mesures necessàries per evitar el risc de contagi amb el coronavirus. Entre altres canvis, es redueixen de cinc a quatre les proves a la vegada que es guanya una categoria amb la participació de motocicletes.

El director del circuit, Àlex Bercianos, ha desgranat el calendari de les proves, que seran 4. Començaran el 9 de gener amb la G1 i la G2 es farà el dissabte. Després d’un cap de setmana de descans es faran la G3 (30 de gener) i la G4 (5 de febrer). Per si fos necessari, la data de reserva està establerta en el dia 20 d’aquest segon mes.

La principal novetat és la incorporació d’una nova categoria de vehicles: les motos. Se sumen ja a les GIAND, amb 9 vehicles en la graella; l’2RM (vehicles de 2 rodes motrius) i els Side by Side. Enguany s’ha volgut centrar les proves en l’horari que menys castiga la pista: entre les quatre de la tarda i les dotze de la nit.

Comentaris

Trending