Govern pagarà les subvencions esportives en un sol acte

Aquesta acció respon a vella reivindicació dels clubs i les federacions per tal de reduir els tràmits administratius i poder disposar de tots els diners per planificar el calendari

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. SFGA

El Consell de Ministres ha aprovat la modificació del Reglament de subvencions i altres ajust a l’esport. Per donar resposta a una de les velles reivindicacions dels clubs i les federacions, a partir d’ara el pagament de les subvencions es farà en una única vegada. D’aquesta manera, les entitats podran disposar dels diners de tota la temporada per poder planificar-la millor.

El ministre portaveu en funcions, César Marquina, ha explicat que des d’aquest 2023 el pagament de les subvencions esportives es farà en un sol pagament. Així, es farà l’avançament habitual i un cop atorgada la subvenció, aquesta es pagarà en un sol acte, a diferència de com es procedia actualment quan s’atorgava l’ajut en dos actes.

Segons Marquina “aquest canvi respon a la demanda del sector per reduir la quantitat dels tràmits administratius que s’han de dur a terme per fer efectiu un pagament”. Així, la mesura facilitarà la gestió per part de les federacions, permetent que puguin gestionar la totalitat de la subvenció en funció de les necessitats particulars de calendari.

Etiquetes

Comentaris

Trending