El Govern autoritza el retorn del públic als partits de l’FC Andorra

L’executiu aprova el protocol presentat pel club i el duel contra el L’Hospitalet ja podrà tenir un 40% d’aforament, 400 espectadors, que hauran de demanar les entrades gratuïtes via la web de l’entitat

Una vista de l'actual Prada de Moles.
Una vista de l'actual Prada de Moles.

El Govern ha autoritzat el protocol que l’FC Andorra va presentar per permetre espectadors als partits que, a partir d’ara, es disputin a Prada de Moles. El primer, el pròxim dissabte, el duel contra el L’Hospitalet que pot servir perquè els tricolors aconsegueixin ficar-se en la Primera RFEF. A les instal·lacions hi podran accedir 500 persones, el 40% de l’aforament.

Tal com va avançar Altaveu, el club tricolor havia demanat permís per poder tenir aficionats a les grades de Prada de Moles. Ho feia aprofitant les mesures adoptades ara fa una setmana pel consell de ministres, que flexibilitzava la possibilitat que els esdeveniments esportius poguessin tenir espectadors. Es va presentar el protocol amb les mesures que s’adoptaran per garantir la seguretat sanitària i, ara, Salut l’ha validat.

Una imatge del darrer partit a Prada de Moles, amb les graderies buides.

Relacionat

L’FC Andorra vol el suport de l’afició en el duel clau contra el L’Hospitalet

Així, s’ha autoritzat un aforament del 40%, el màxim permès a instal·lacions a l’aire lliure. Això suposa un total de mig miler de seguidors.

Des del club es té clar que és un dia especial. Per primer cop des del 7 de març del 2020, quan es va guanyar per 2-1 l’Oriola, Prada de Moles tornarà a tenir públic a les graderies. Per això, s’ha decidit que les entrades seran gratuïtes. Això sí, s’hauran de reservar a través de la pàgina web de l’entitat, que vol impulsar accions especials per als abonats a cada partit.

Les mesures incloses al protocol inclouen l’ús obligatori de mascareta en tot moment. A més, només es podrà circular pels circuits especialment habilitats a escales, passadissos i seients. També es prendrà la temperatura a l’entrada i no es permetrà ni menjar, ni beure ni fumar. A més, no es podrà estar a peu dret al lloc assignat sinó únicament assegut. El club disposarà un equip de vigilància i es reserva el dret de fer fora qui no compleixi la normativa.

El director esportiu del club, Jaume Nogués, no ha amagat que “estem molt contents” pel retorn de públic a l’estadi encampadà. “Sempre he dit que el futbol, sense aficionats, no és futbol”, ha remarcat. També ha volgut fer una crida a “seguir les normes”. I és que cal tenir clar que “és una il·lusió que la gent pugui tornar a venir, però tots hem de ser responsables”.

Comentaris (2)

Trending