L’FC Andorra vol el suport de l’afició en el duel clau contra el L’Hospitalet

El club tricolor ha presentat un protocol a Salut per permetre un aforament del 40% a Prada de Moles i ara espera que des del Govern es doni el vistiplau

Una imatge del darrer partit a Prada de Moles, amb les graderies buides.
Una imatge del darrer partit a Prada de Moles, amb les graderies buides. FC Andorra

L’FC Andorra té dissabte vinent l’oportunitat d’assegurar-se un lloc entre els tres primers classificats del subgrup 3A de Segona B, i per tant, assolir el primer objectiu de la temporada: una plaça l’any vinent a la Primera RFEF. Per aconseguir-ho necessitat guanyar al L’Hospitalet en el que serà, si tot va bé, el primer partit amb públic a Prada de Moles des de l’esclat de la pandèmia del coronavirus. El club tricolor ha presentat un protocol a Salut per poder tenir un 40% d’espectadors.

El duel és de gran importància. Clau, es pot dir. En cas de guanyar, l’Andorra tancaria la seva classificació entre els tres primers del subgrup, fet que, a més de donar-li una plaça a la nova categoria que es crea la temporada vinent, la Primera RFEF, dona opcions de lluitar per disputar la promoció d’ascens a Segona A. S’assoliria, així, el primer objectiu marcat a inicis del campionat.

El club demana poder tenir un aforament del 40%, el màxim permès pel Govern en instal·lacions al descobert

Fins ara, els tricolors han jugat sense públic tots els partits al seu estadi. Només en dues ocasions han tingut espectadors a la graderia, els dos casos com a visitants: a Llagostera, en la primera jornada de lliga, i a Burgos, en el duel de Copa del Rei. La directiva tricolor, però, confia que això canviï dissabte gràcies a la relaxació de les mesures contra el coronavirus adoptada la setmana passada pel Govern amb relació a l’entrada d’espectadors als recintes esportius.

L’executiu permet un 20% d’aforament a les instal·lacions tancades i un 40% en aquelles que estiguin a l’aire lliure. I, per això, el club tricolor ha presentat un protocol a Salut. Després de fer algunes modificacions demanades per l’executiu, s’està a l’espera de ser validat per poder comptar amb públic durant el duel davant els riberencs.

Això suposaria unes 500 persones si s’accepta l’aforament del 40%. Un cop es tingui l’aprovació de Salut, si aquesta, com s’espera, arriba, el club informarà de com es podrà accedir a les entrades.

La base tricolor torna a competir

El primer partit amb públic a Prada de Moles -si es té l’aprovació del Govern- coincidiria amb el retorn a la competició de dos dels equips de la pedrera tricolor, després que les lligues  organitzades per la Federació Catalana de Futbol hagin pogut reiniciar-se amb les noves mesures de la Generalitat. Obriran el foc el juvenil, amb el duel contra l’ENFAF (Centre d’Entrenament de la Massana, 12.30 h.) i el filial, l’Andorra B, contra el Solsona.

“Tota la base estava esperant aquest moment, un cop la situació sanitària millorés. Tornar a competir és el que tothom vol i, per això, des del moment que ens han comunicat la notícia, doncs volem tornar a les competicions sigui com sigui”, ha volgut destacar Albert Ferre, president de l’Associació FC Andorra.

 

Comentaris (1)

Trending