Gonzalo Donsion s’acomiada de la UE Engordany després de 35 anys al capdavant

El fundador de l’entitat esportiva restarà com a membre honorífic del club i Jacques Lafont agafarà el relleu

Gonzalo Donsion durant un dels viatges d'Europa League
Gonzalo Donsion durant un dels viatges d'Europa League UE Engordany

El fundador i fins ara president de la UE Engordany, Gonzalo Donsion deixa el club després de 35 anys al capdavant de l’entitat esportiva. Aquesta tarda s’ha acomiadat dels jugadors fent una repassada a la seva trajectòria, des que va començar treballant amb la base fins ara, que s’ha assolit un equip de futbol semiprofessional. El relleu l’agafarà Jacques Lafont i Donsion passarà a ser president d’honor del club.

Tal com ha comentat el protagonista, el club va començar amb una base pels més petits. Al llarg de tot aquest temps, l’entitat esportiva ha anat creixent fins a aconseguir una plantilla semiprofessional, la qual ha assolit durant tres anys seguits la fita de disputar partits d’Europa League. Cal recordar que, fins fa poques temporades, la UE Engordany era un club que acostumava a baixar a la segona divisió i els seus jugadors eren amateurs.

Donsion, visiblement emocionat, ha destacat que “els resultats obtinguts són fruit d’un treball intens. Som un dels primers clubs que es van fundar al Principat. De fet, existíem abans de la creació de la Federació Andorrana de Futbol. Avui, l’entitat futbolística més antiga d’Escaldes-Engordany ha arribat més lluny del que qualsevol membre podria somiar”.

Etiquetes

Comentaris

Trending