Golden Tulip, nou hotel oficial i patrocinador del MoraBanc

L’acord de col·laboració és de tres temporades esportives i suposa que la cadena tingui diverses contraprestacions d’imatge als partits del BCA

Presentació del nou hotel oficial del MoraBanc
Presentació del nou hotel oficial del MoraBanc

Daguisa Hotels és una de les cadenes més importants d’Andorra i qui gestiona la marca Golden Tulip, que s’ha unit al Bàsquet Club Morabanc Andorra (BCA) com a patrocinador i hotel oficial. L’acord de col·laboració entre ambdues entitats és de tres temporades esportives (21/22, 22/23 i 23/24), i suposa que la cadena tingui diverses contraprestacions d’imatge als partits del BCA.

Entre les diverses prestacions hi haurà dues lones situades als vídeo-marcadors, així com el dret a realitzar promocions exclusives per als socis del BCA i que el Golden Tulip Andorra Fènic sigui l’hotel oficial i exclusiu del Morabanc. El president del BCA, Gorka Aixàs, el CEO de Daguisa Hotels, Jordi Daban, han sigut els encarregats de presentar aquest acord de col·laboració amb el primer equip, que enguany militarà a la lliga ACB (Lliga Endesa) i EuroCup.

Aixàs ha explicat que aquest acord suposa “associar el nostre club a una empresa Andorrana molt arrelada al nostre país, que alhora té projecció internacional gràcies a la marca Golden Tulip, que és reconeguda a tot el món pels seus estàndards de qualitat”. D’altra banda, Daba ha explicat que “aquest nou acord forma part de la nostra estratègia d’internacionalització i suposa una gran oportunitat per arribar a clients potencials”.

Etiquetes

Comentaris

Trending