El gimnàs i el centre de recuperació de la FAF a la Massana ja estan operatius

Els nous serveis formen part del complex futbolístic que s’ha construït a la zona de la Bòbila, en un terreny que la federació va llogar a uns privats

Les noves instal·lacions al recinte de la Massana.
Les noves instal·lacions al recinte de la Massana. FAF

El gimnàs i el centre de recuperació que formen part del complex futbolístic que la Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha promogut amb el suport de la FIFA i de la UEFA a la Massana ja estan operatius, segons que ha anunciat a través de les xarxes socials l’ens federatiu. Els dos serveis estan plenament equipats amb material nou i són un nou recurs per a tots els federats.

La resta del complex, que tindrà gespa calefactada i tant ha de possibilitar jugar a futbol 7 com a futbol 11 a banda de tenir un poliesportiu cobert on s’hi troben els dos serveis anteriorment citats, està molt avançat. La FAF espera que més aviat que tard es pugui posar en marxa, si convé, la totalitat del recinte.

Com s’ha dit, l'obra té el suport de la FIFA i de la UEFA. El camp s'ha construit en uns terrenys que la FAF va llogar a un privat de la Massana per 25 anys, a la Bòbila, a tocar d’una petita zona industrial i una mica més amunt del Prat del Colat en direcció a Arinsal. En ell s’hi podran disputar partits de la Lliga Nacional, tornejos internacionals de categories inferiors i també entrenaments dels diferents equips, ja siguin clubs o seleccions.

Etiquetes

Comentaris

Trending