Gerard de la Casa, campió d’Espanya de muntanya en categoria turismes

El segon lloc sofert aconseguit en la Pujada a l’Illa d’Eivissa certifica un títol que feia temporades que se li resistia al pilot andorrà

De la Casa va quedar segon a la pujada a l'Illa d'Eivissa.
De la Casa va quedar segon a la pujada a l'Illa d'Eivissa. Fotoesport

Gerard de la Casa s’ha proclamat campió d’Espanya de Muntanya en la categoria turismes. El pilot andorrà ho ha aconseguit després d’assolir la segona posició en la 37a Pujada a l’Illa d’Eivissa, celebrada aquest de setmana. D’aquesta forma, ha pogut decantar al seu favor el duel intens que mantenia amb l’asturià José Antonio López.

I això que a la jornada del dissabte va patir un bon ensurt, que podria haver-li costat el títol. Va tenir problemes mecànics en la primera pujada d’entrenament, que li van impedir disputar la segona i que el van deixar a pocs metres de la sortida en la primera carrera. Tocava remuntar el diumenge.

Per tant, de la Casa afrontava la jornada decisiva sense marge d’error. En les dues últimes mànigues, l’andorrà, molt conservador, va complir l’expedient i va aixecar un títol que feia unes temporades que se li escapava.

“Havíem de completar les dues pujades de carrera i ho vam aconseguir, aquesta vegada en lloc de mirar els cronos dels rivals que teníem per davant, vam estar alerta amb els que venien per darrere, per si de cas. Necessitàvem una tercera plaça perquè estava clar, que Fombona guanyaria”, ha apuntat el pilot del Principat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending