Gabriel, 12è; i Cornella, 17è, a l’eslàlom de Weissensee

Jordina Caminal ha disputat dos supergegants FIS a Megave, en els quals ha estat 29a i 16a respectivament

Jordina Caminal, durant el supergegant FIS de Megeve.
Jordina Caminal, durant el supergegant FIS de Megeve. FAE

Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella han repetit participació a l’eslàlom FIM que s’ha disputat a l’estació austríaca de Weissensee. Han estat 12è i 17è respectivament. Un resultat que des de la Federació d’Esquí es considera “sòlid”. Per la seva banda, Jordina Caminal ha disputat dos supergegants a Megeve. Ha estat 29a i 16a respectivament.

A Weissensee, Gabriel ha completat la prova en un temps de 1’29’’29, a 2’’56 del guanyador, que ha estat el local Fabio Walch. Per la seva banda, Cornellà ha marcat un temps d’1’29’’51.

El seu entrenador, Fred Beauviel ha valorat el fet que “si analitzem aquests dies, els 30 primers estan tots al mateix nivell de punts i tot, i el Xavi i el Bartu estan a dins d’aquest nivell”. Així, ha apuntat que “estem contents”, tot indicant que “les coses s’han de fer amb paciència, volem més, però l’any passat amb uns punts com els d’aquests dies, ja estàvem contents”.

Per la seva banda, Caminal ha disputat dos supergegants FIS a Megave. En el primer, ha estat 29a (1’06’’82) mentre que al segon ha millorat posició fins al setzè lloc. També ha competit Clàudia Garcia, 21a i 19a respectivament.

Etiquetes

Comentaris

Trending