Ferré assoleix un podi històric a Mont-Dore

Ian Porté, Marcel Muxella i Marc Solsona van participar en el Le Défi des Ours 2022, però sense quedar entre els tres primers classificats

Raül Ferré en el tercer calaix del podi.
Raül Ferré en el tercer calaix del podi.

La cursa de Mont-Dore sempre tindrà un lloc especial dins de l'automobilisme andorrà i de Raül Ferré. El jove pilot de l'ACA ha finalitzat en la tercera posició de la classificació absoluta. Un podi històric que demostra l'evolució de Ferré dins d'aquest món, ja que va competir contra els principals aspirants al títol francès de muntanya.

L’automobilisme andorrà ha assolit, aquest darrer cap de setmana, un èxit esportiu fins ara inèdit. Raül Ferré, a la prova del nacional francès de Mont-Dore/Chambon-sur-Lac Auvergne, puntuable per la primera divisió del certamen francès, ha aconseguit pujar al tercer calaix del podi.

La prova aplegava als millors especialistes en lluita pel títol francès de muntanya, Raül va tenir l'oportunitat de mesurar-se amb tots ells, en un escenari inèdit per al pilot andorrà, amb un recorregut de 5 quilòmetres molt tècnics, al Col de la Croix Saint-Robert, on els pilots efectuaven 4 curses, de les quals la suma de les dues millors establia la classificació final.

Dissabte, després dels dos entrenaments, Ferré, realitzava la primera mànega de cursa amb un temps de 2 minuts i 18 segons, que el situava en segona posició, en lluita per la primera posició de la seva categoria i el podi. Ja en la sessió de diumenge, el jove pilot de l'ACA va mantenir els seus registres i va imprimir un fort ritme i, en atac, es mantenia a la lluita per la victòria. De fet, el temps final, de 4 minuts i 38 segons, li va permetre guanyar en la seva categoria, E2-SC/2, i aconseguir la històrica tercera posició en la general.

“Fer podi és l'objectiu que buscàvem i la sensació de fer P3 a Mont-Dore, una carrera llegendària a la disciplina de muntanya, és absolutament gratificant”, va assegurar Ferré després de finalitzar la prova.

D’altra banda, Ian Porté, Marcel Muxella i Marc Solsona van participar a Le Défi des Ours 2022, que engloba la 39e Course de Côte regional de Font-Romeu i la pujada al Col del Pam. Tots ells van realitzar tota la prova, però sense pujar al podi.

Etiquetes

Comentaris

Trending