Felipe dos Anjos renova per a dues temporades amb el MoraBanc

(AMB VÍDEO) El pivot hispano-brasiler es mostra “content” de continuar a Andorra després que s’hagi culminat una “negociació una mica llarga”

ESMAIXADA DE FELIPE DOS ANJOS.
ESMAIXADA DE FELIPE DOS ANJOS. morabanc

El pivot hispano-brasiler Felipe dos Anjos continuarà a la disciplina del MoraBanc Andorra la temporada que ve, ara ja a l’ACB, competició en la qual Dos Anjos ja hi va estar defensant llavors la samarreta de Burgos i Bilbao. Les dues parts han mostrat la seva satisfacció per a l’acord, que d’entrada és per a dos anys, fins al 2025.

En un comunicat, el club de la Baixada del Molí destaca que la temporada passada “va ser extraordinària” amb uns números de 16 de valoració valoració (11.6 punts i 6.9) per partit. Una de les qüestions que més es va valorar va ser l’evident evolució del jugador, especialment a partir de la lesió de Marin Maric.

El director general del club, Francesc Solana, ha indicat que “a banda del gran rendiment que va donar de Felipe dos Anjos destaquem la seva capacitat de treball per seguir millorant i evolucionant el seu joc”. Solana ha afegit que “estem molt contents amb aquesta renovació perquè pensem que amb aquesta actitud Felipe continua tenint molt marge de millora”.

També s’ha mostrat molt content Felipe dos Anjos en un missatge enviat a través de les xarxes socials, en què després d’anunciar que “em quedo”, es mostra “il·lusionadíssim” de poder continuar a Andorra. “Gaudireu de més Felipe”, explica el basquetbolista, que reconeix que “ha estat una negociació una mica llarga perquè tinguéssiu una mica de misteri”.

Comentaris (1)

Trending