La Federació de Patinatge confirma Miquel Umbert com a seleccionador d’hoquei patins

El veterà i reconegut tècnic era la primera opció que tenia damunt la taula l’ens federatiu, que també ha estudiat altres alternatives

Miquel Umbert ha dirigit, entre altres, els combinats d'Espanya i d'Angola.
Miquel Umbert ha dirigit, entre altres, els combinats d'Espanya i d'Angola. ARXIU

La Federació Andorrana de Patinatge (FAP) ha confirmat el veterà i reconegut tècnic Miquel Umbert com a nou seleccionador nacional absolut d’hoquei patins en substitució de Climent Padrós. Umbert, coordinador de la secció d’hoquei patins del GEiEG té una dilatada trajectòria tant a nivell de jugador com, sobretot, en banquetes. Ha estat seleccionador espanyol i també i durant força anys màxim responsable del combinat d’Angola.

El primer repte d’Umbert serà la participació d’Andorra al Campionat d’Europa que s’ha de celebrar a Itàlia del 23 al 30 d’agost. El combinat andorrà està enquadrat al grup B juntament amb Itàlia, Portugal, Alemanya i Bèlgica. “La comissió tècnica d'hoquei patins confeccionarà, ben aviat, la planificació” per participar en dit torneig, segons que ha anunciat la FAP en un comunicat en què destaca que pretén que “els equips nacionals els formin els millors jugadors del país i és per aquest motiu que convida a tots els seleccionables a treballar per engrandir l’hoquei patins andorrà”.

En el mateix comunicat la junta directiva que encapçala Víctor Buen mostra la seva gratitud a Climent Padrós -el seu segon, Juan Sebastián, passa dirigir el combinat femení- per la tasca portada a terme fins al moment. La incorporació d’Umbert ja havia transcendit i per això ara la FAP ha emès el comunicat de confirmació tot lamentant que “una filtració a les xarxes socials hagi comportat tot l'enrenou, quan la intenció de la FAP era comunicar- ho personalment, com el president Víctor Buen li va transmetre al seu dia” a Padrós.

La FAP explica que ha estudiat altres opcions a banda de la d’Umbert, que dóna a entendre que sempre havia estat la primera i principal aposta. No obstant, i a petició d’alguns dels jugadors de la selecció, es van posar damunt la taula altres currículums a partir dels quals s’havia de triar el recanvi per a Padrós.

Etiquetes

Comentaris

Trending