L’FC Andorra vol aprofitar el Nadal per incrementar el seu nombre d’abonats

L’entitat llança una campanya per incrementar el nombre d’aficionats amb carnet i remarca que necessita els seus seguidors “més que mai per continuar somiant en gran”

Aficionats tricolors durant el partit de dissabte.
Aficionats tricolors durant el partit de dissabte. FC Andorra

L’FC Andorra vol aprofitar el Nadal per incrementar el nombre de socis. Per això, ha llançat una campanya específica per oferir la possibilitat de regalar l’abonament per a la segona volta de la històrica temporada del debut a LaLiga Smartbank. Es posa en relleu que es necessita l’afició “més que mai per continuar somiant en gran”.

“Viu un Nadal tricolor” és el lema de la campanya. Així, el cost del carnet es queda en 75 euros, en el cas dels adults, o en 65 per a la categoria infantil. Es recorda que hi ha l’opció de treure’s l’abonament de forma presencial, a les oficines del club tricolor, o a través d’internet.

D’aquesta forma, l’entitat vol aprofitar l’embranzida social que ha de suposar el fet que l’equip estigui jugant per primer cop al futbol professional. També s’entén que hi ha d’ajudar el bon rendiment dels homes d’Eder Sarabia, situats a la zona tranquil·la de la taula i sent una de les revelacions de la temporada, especialment pel seu model de joc, a la categoria.

fila 1 columna 1

Comentaris

Trending