L’FC Andorra, únic invicte del grup 3A de Segona B amb tots els partits disputats

9 dels 11 equips ja han conegut la derrota i, tricolors a banda, només el Llagostera no ha perdut, però únicament ha pogut jugar un duel

Un instant del partit entre l'FC Andorra i el Barcelona B a Prada de Moles.
Un instant del partit entre l'FC Andorra i el Barcelona B a Prada de Moles. FC Andorra

Una victòria i tres empats. És el balanç de l’FC Andorra en les quatre primeres jornades del grup 3A de Segona B. Des de fa temps es presumia que seria una lliga molt complicada i dura. I, també, igualada. Ho demostra el fet que dels equips que han disputat tots els partits, o com a mínim tres, només un no coneix la derrota: els tricolors.

Dels onze equips que composen el subgrup català de la categoria, nou ja han tastat la derrota. Només dos es mantenen encara invictes. Un, l’Andorra, que ha disputat totes les jornades. L’altre, el Llagostera, però cal tenir en compte que els empordanesos només han pogut disputar un duel, justament, el de la primera jornada contra els de Nacho Castro, saldat amb empat sense gols. I és que a la jornada 2 li tocava descansar -recordar que el grup té un nombre imparell d’equips i, per tant, cada setmana hi ha un que no juga- i els enfrontaments de la 3 i la 4 s’han hagut de posposar pels casos de coronavirus detectats en la plantilla d’Oriol Alsina.

De fet, coses del futbol, els tres empats que no acabaven de satisfer assolits contra Llagostera (0-0), Espanyol B (2-2) i Cornellà (2-2), han adquirit molt valor gràcies al triomf per la mínima aconseguit dissabte a Prada de Moles davant el Barcelona B. Els sis punts sumat en aquestes quatre jornades permeten els tricolors compartir lideratge del subgrup amb l’Hospitalet que ha assolit la mateixa puntuació gràcies a dues victòries i dues derrotes.

Comparant la situació amb el subgrup 3B, que aplega valencians i balears, es pot comprovar que l’aconseguit fins ara per l’Andorra té mèrit. Dels altres onze equips, només l’Oriola pot presumir de continuar invicte havent jugat els quatre partits. A més, cal recordar que els rivals d’aquest tram inicial del calendari han estat rivals de gran potencial. Dos d’ells, cal recordar, van jugar la final de la promoció d’ascens i es van quedar  a un sol pas de fer el salt a Segona A.

El cap de setmana vinent, l’Andorra haurà de defensar la seva condició d’invencible i de líder. Ho farà davant un altre rival potent: el Nàstic de Tarragona. I, a més, com a visitant, ja que tocarà jugar el partit el Nou Estadi.

Comentaris

Trending