L’FC Andorra reforça la medul·lar amb l’experiència de Marc Pedraza

El migcampista, fill de l’ex jugador del Barcelona i Mallorca Àngel Pedraza, arriba a Prada de Moles provinent del club balear, amb el qual va pujar en dos anys de Segona B a Primera

Pedraza, a la dreta, amb el director esportiu del club, Jaume Nogués.
Pedraza, a la dreta, amb el director esportiu del club, Jaume Nogués. FC Andorra

L’FC Andorra sembla voler apostar per sang amb pedigrí futbolístic per a la nova temporada. Si el dimarts anunciava l’arribada de Marc Aguado, fill de l’històric central del Saragossa, Xavi Aguado, aquest dimecres ha confirmat la incorporació del descendent d’un altre mite dels anys 80 i 90: el migcampista Marc Pedraza, fill d’Àngel Pedrada, qui fou jugador del Barcelona i el Mallorca, tristament desaparegut l’any 2011.

Marc Pedraza arriba al Principat provinent, justament, del club balear, en el qual ha militat les darreres temporades, l’última però, disputant només tres partits, això sí, a Primera divisió. Format inicialment al qui va ser l’altre club del seu pare, el Barcelona, va acabar la seva etapa juvenil al gran rival ciutadà, l’Espanyol. Va miliar vàries temporades al seu filial i amb ell va debutar a la màxima categoria.

El nou fitxatge tricolor acumula 226 partits a Segona B i 145 a Segona A, a banda de quatre aparicions a la màxima categoria del futbol espanyol, tres d’elles la passada temporada

Posteriorment ha passat per Alavés, L’Hospitalet i Numància, fins que a l’estiu del 2017 fitxa per un Mallorca llavors a Segona B. Amb el club de les illes va aconseguir dos ascensos consecutius, a Segona A i a Primera.

Nascut el 6 de febrer de 1987, als seus 33 anys, es pot dir que Marc Pedraza s’ha fet un nom propi ja fora de l’ombra del seu pare, desaparegut el 2011 quan ell jugava a la Feixa Llarga. A banda dels partits a la màxima categoria, acumula 145, amb 4 gols, a Segona A, i 226 (amb 22 dianes) a Segona B. Per tant, l’Andorra ha fitxat experiència en majúscules.

“Estic content d’estar aquí. És un club molt familiar, una de les coses que més em van atreure. Ja estic desitjant aconseguir coses boniques”, ha destacat Pedraza, que aquest dimecres ha viscut el seu primer dia a Prada de Moles.

Etiquetes

Comentaris

Trending