FC Andorra: a la recerca de l’ascens sense oblidar la millora de les instal·lacions

El conjunt d’Eder Sarabia podria fer aquest dissabte el salt a la Segona Divisió A -que imposa noves necessitats en matèria de recinte esportiu- si guanya l’UCAM Múrcia i el Vila-real B no aconsegueix la victòria

Zourdine i Ruben Enri lluiten per la pilota en un entrenament, aquest dimarts.
Zourdine i Ruben Enri lluiten per la pilota en un entrenament, aquest dimarts. FC ANDORRA

L’FC Andorra treballa intensament en múltiples fronts. Damunt la gespa i en els despatxos. El conjunt que entrena Eder Sarabia, si pot, vol tancar l’ascens tan aviat com sigui possible. Alhora, la directiva del club treballa també en el futur. Esportivament per donar tot el suport a la plantilla i reforçar-la quan calgui si escau. Però també en la millora i creixement com a club, que passa, entre altres, per disposar d’unes instal·lacions més adequades. De fet, les consecucions esportives imposen nous reptes a tots els efectes.

Si el conjunt tricolor aconsegueix aquest dissabte (Estadi Nacional, 20.30 hores, jornada unificada) la victòria contra l’UCAM Múrcia i, per contra, el filial del Vila-real no suma els tres punts en el seu partit, els d’Eder Sarabia seran automàticament equip de Segona Divisió A, una fita històrica per al futbol andorrà. Certament, això obrirà noves perspectives i repercussió per al club i al país en general. Però també obliga a reprendre necessitats imperioses com la disponibilitat d’un nou recinte esportiu. 

Vilaseca: “Ara mateix, estem centrats en la part esportiva, afrontant amb molta il·lusió els dos darrers partits de la temporada. Això no treu que estiguem treballant en paral·lel i d’igual forma, en les necessitats futures a curt termini, i la construcció del futur estadi”

El president de l’FC Andorra, Ferran Vilaseca, explica que “ara mateix, estem centrats en la part esportiva, afrontant amb molta il·lusió els dos darrers partits de la temporada i amb una confiança total en l'equip, que s'ha guanyat el respecte de tots”. L’executiu del club andorrà deixa clar, però, que “això no treu que estiguem treballant en paral·lel i d’igual forma, en les necessitats futures a curt termini, i la construcció del futur estadi”

Vilaseca remarca que “estem molt il·lusionats amb el concurs de projectes per Encamp, on hi hem posat tots els esforços, dedicació, recursos i temps possibles, per tal d'aconseguir un gran projecte per a la parròquia i el país”. Alhora, manté el president de l’FC Andorra, “totes les institucions i entitats implicades estan posant les millors voluntats per l’objectiu final”, que no és un altre que disposar de les millors instal·lacions per poder gaudir del millor futbol.

D’aquí, però, que Sarabia i els seus estiguin treballant aquests dies a consciència preparant un partit que pot ser decisiu com el que ha d’enfrontar l’onze tricolor a l’UCAM Múrcia.

HORARI ENDARRERIT PER L’ONADA DE CALOR 

Un partit que, finalment, es disputarà dues hores més tard del que estava inicialment previst. Fa uns dies la Federació havia fixat que les dues darreres jornades del campionat, en aquells partits on hi hagués alguna cosa en joc, es fessin en horari unificat. En un principi, a dos quarts de set de la tarda d’aquest dissabte. Ara, però, s’ha optat per endarrerir-ho fins a les 20.30 h. El motiu? Les altes temperatures que s’esperen pel cap de setmana. En algun dels camps poden ser especialment elevades i es considera necessari protegir la salut dels jugadors.

Comentaris

Trending