L'FC Andorra presenta els nous fitxatges i no té pressa per tancar la plantilla

Rúben Enri s'incorpora en propietat i el club tricolor espera contractar tres o quatre jugadors més

Comentaris

Les sis noves incorporacions de l'FC Andorra.
Les sis noves incorporacions de l'FC Andorra. BRU NOYA

L'FC Andorra ha començat la pretemporada amb 20 jugadors a la plantilla, sis cares noves i sense pressa per fitxar i incorporar tres o quatre jugadors més. Aquest dilluns s'han presentat Marc Fernández, Manuel Nieto, Eudald Ver​gés, Adrià Altimira, Sergio Molina, i el porter Josele Martínez i s'ha confirmat el fitxatge en propietat de Rúben Enri. Tots s'incorporen amb molta il·lusió però conscients de les dificultats de la nova categoria.

Morales creu serà una categoria molt difícil i cada partit gairebé una final. "Els quaranta equips que formen part dels dos grups tenen molt nivell". Els fitxatges s'han mostrat satisfets dels primers dies d'entrenament i de trobar-se amb un conjunt molt unit i que combina experiència i joventut. L'equip ja ha configurat la pretemporada i ha tancat alguns amistosos de preparació. "La primera sensació que tinc és que hi ha un bon grup i una bona base de la temporada passada. La sensació és que el club està fent les coses molt bé. Això és important perquè serà una temporada molt complicada", ha dit Marc Fernández.

Tots han coincidit en assenyalar que és un projecte que genera molta il·lusió. Eudald Vergès afirma que "hi ha molt bones expectatives i espero aportar la meva part". La plantilla s'acabarà de completar els pròxims dies. El director esportiu, Jaume Noguès ha confirmat que s'està treballant per contractar un parell de centrals i un davanter.

Per altra banda, aquest dilluns també s'ha confirmat  la cessió de Sergi Serrano al Terrassa. La temporada passada va poder jugar vuit partits de lliga amb l'FC Andorra, amb 193 minuts i dotze més en el duel de Copa al camp del Burgos.

 

Comentaris

Trending