L’FC Andorra s’imposa a l’Inter en l’amistós de preparació pel retorn a la competició

Bover i Molina han marcat els dos gols dels tricolors, que dissabte visiten el Madrid Castilla, i Ahmed el dels escaldencs, que encara hauran d’esperar al dia 16 per debutar a la Copa Constitució

Un instant del partit entre Inter i Andorra.
Un instant del partit entre Inter i Andorra. INTER ESCALDES

L’FC Andorra s’ha imposat per 2-1 en l’amistós disputat contra l’Inter d’Escaldes, un partit que ha servit per agafar ritme de competició després de les festes. Pels tricolors, de cara al retorn a la competició, dissabte vinent a Valdebebas contra el filial del Real Madrid. Per l’actual campió de Lliga, de cara als vuitens de Copa Constitució, que en el seu cas encara trigarà uns dies. Bover i Molina, per part dels d’Eder Sarabia, i Ahmed, pels de Fede Bessone, han estat els autors del gol.

Un cop passat el Nadal, torna la competició, tant per Andorra com per Inter. I arriba la fase decisiva. Per tant, tots dos equips volien afrontar els primers compromisos del 2022 en les millors condicions. Aquest era l’objectiu de l’amistós, agafar ritme de partit després de dies sense jugar-ne cap.

Ha estat, tot s’ha de dir, més un duel d’entrenament que de partit real. De fet, s’ha optat per jugar només 40 minuts per part per no carregar d’esforços els jugadors. Al primer temps, l’Andorra s’ha avançat. Rubén Bover, amb un xut creuat, ha marcat l’1-0, amb el qual s’ha arribat al descans.

iNTER ESCALDES ANDORRA

A la segona meitat, l’Inter ha reaccionat. Ahmed, al cap de quatre minuts, ha establert les taules en el marcador. Poc ha durat, però, l’alegria a les files escaldenques. Al 48’, Sergio Molina ha anotat el segon. El marcador ja no s’ha mogut.

Així doncs, els dos equips continuaran preparant els primers compromisos oficials del 2022. L’Andorra viatjarà divendres cap a Madrid on dissabte, en el penúltim partit de la primera volta, visitarà el Madrid Castilla. Per la seva banda, l’Inter encara haurà d’esperar uns dies, fins al 16 de gener, per debutar en Copa davant l’UE Sant Julia.