L'FC Andorra farà l'estada de pretemporada a Alacant

El club tricolor ha triat el complex d'Alfaz del Pi que compta amb unes instal·lacions esportives renovades a la Costa Blanca, a prop de Benidorm

L'equip tricolor en una anterior estada a Alfaz del Pi.
L'equip tricolor en una anterior estada a Alfaz del Pi. FC Andorra

L'FC Andorra farà una estada de pretemporada a l'Albir Garden Resort (Alfaz del Pi, Alacant). Un complex ubicat al cor de la Costa Blanca i que compta amb instal·lacions renovades a més d’unes instal·lacions destinades als esportistes professionals. Durant la seva estada a la zona, el club tricolor disputarà diversos amistosos de preparació que encara s'han de tancar.

El club ha informat per mitja de les xarxes socials del lloc on es farà una estada que des d'un principi tenia com a destinació les terres alacantines. S'havia parlat de la població de la Nucía, un club que la temporada passada va militar al grup III de la segona divisió B però finalment s'ha optat per l'Albir Garden Resort, un complex que ja acull habitualment equips professionals de diverses disciplines però especialment de futbol. Està a poca distància amb cotxe de Benidorm, un dels centres turístics més importants d'Espanya. Disposa de tres camps de futbol amb gespa natural i amb un de futbol 7.

La tria s'ha fet pel clima però sobretot per les instal·lacions que han estat objecte d'una remodelació i que serviran per a preparar el debut dels tricolors a la tercera categoria del futbol professional espanyol, la Primera RFEF. Per afrontar la temporada amb garanties el club ha fet diverses incorporacions i ha prescindit d'alguns dels integrants de la plantilla que la temporada passada va aconseguir l'ascens. El club ja ha iniciat els entrenaments al camp de Prada de Moles, a Encamp.

L'estada a Alacant es realitzarà del 20 al 31 d'aquest mes de juliol. El club, amb l'etapa de Gabri García a la banqueta, ja havia utilitzat aquestes instal·lacions d'Alfaz del Pi.

 

Comentaris (1)

Trending