L’FC Andorra es queda a prova Iñaki León, un dels participants en el Draft

El cos tècnic vol continuar observant l’evolució del jove central, fins ara a les files del Torrijos de Castella la Manxa abans de decidir si l’incorpora definitivament a la plantilla

Comentaris

Iñaki León farà la pretemporada a prova amb l'FC Andorra.
Iñaki León farà la pretemporada a prova amb l'FC Andorra. FC Andorra

El primer Draft organitzat per l’FC Andorra ha donat resultats. Un dels jugadors que hi va participar ha aprofitat l’oportunitat i ha convençut el cos tècnic del club tricolor, que ha decidit incorporar-lo, de moment, a la pretemporada a l’espera de prendre una decisió definitiva sobre el seu fitxatge en les setmanes vinents. Es tracta del central Iñaki León.

El futbolista, nascut el 13 de febrer del 2000, té tot just vint anys, però ja té experiència a Tercera Divisió. La passada temporada hi va jugar amb el Torrijos, de Castella la Manxa. Hi va disputar un total de 25 partits. Ara, ja s’ha incorporat als entrenaments a les ordres de Nacho Castro.

“És un jugador que domina bé les dues cames i valent quan pressiona el davanter, a més de ràpid”, ha volgut destacar el director esportiu de l’Andorra, Jaume Nogués. L’objectiu de mantenir-los ara als entrenaments és “analitzar les seves característiques una mica més i veure si pot fer un pas endavant”.

Nogués ha valorat de forma positiva el desenvolupament del Draft. “Estic content de com va anar, després de les incerteses de la Covid”. Així, ha explicat que “les crítiques dels jugadors a través dels qüestionaris que els estem enviant són bones”. El fet de tenir ara a Iñaki León a prova és una mostra, al seu entendre, del bon funcionament de la iniciativa.

Etiquetes

Comentaris

Trending