L’FC Andorra confia poder tornar dilluns als entrenaments

Nacho Castro admet que els duels de Copa a Burgos i de lliga a l’Hospitalet no es podran afrontar en les millors condicions físiques però confia que el brot de Covid serveixi per “fer-nos més forts mentalment”

L'entrenador Nacho Castro durant la roda de premsa.
L'entrenador Nacho Castro durant la roda de premsa.

L’FC Andorra ja veu la llum al final del túnel de la Covid. L’equip tricolor podria tornar dilluns als entrenaments després de superar el brot de coronavirus que ha afectat bona part de la plantilla i també membres del cos tècnic. Així ho ha explicat l’entrenador, un Nacho Castro que sap que els dos darrers partits de l’any, el de Copa al camp del Burgos i el de lliga davant L’Hospitalet, s’hauran d’afrontar no pas amb les millors condicions físiques.

“Els nois ja estan esperant les darreres proves, després d’uns dies complicats perquè, en alguns casos, han tingut força símptomes. Ara han millorat i confiem a poder tornar dilluns”, ha explicat el tècnic d’Avilés, que no nega que el brot ha suposat “un important contratemps”. Tot i això, també espera que pugui ser un punt d’inflexió i que tingui un aspecte positiu: “crec que, en l’aspecte anímic i en la unió de la plantilla ens farà ser més forts mentalment”.

La plantilla tricolor té moltes ganes de poder tornar als entrenaments.

Relacionat

“Ja compto els dies per estar a Prada de Moles entrenant i jugant”

Al llarg d’aquest divendres, els jugadors s’han estat fent les PCR per veure si han superat del tot la infecció, a banda d’altres proves complementàries. Si tot surt bé, dilluns podran centrar-se ja a preparar els darrers compromisos de l’any. El primer, a Burgos. El segon, contra L’Hospitalet. Castro adverteix que “no és la millor situació per a l’estat físic, però hem de ser positius i afrontar el que queda intentant arribar en les millors condicions” a banda de “competir, ser valents i anar a guanyar”. Després, explica, “durant el Nadal tindrem l’opció de fer una petita pretemporada”.

Admet, però, que els dos duels pendents del 2020 no seran senzills de preparar. “Els jugadors aniran a Burgos amb sis o set entrenaments després de quinze dies aturats”, recorda, a la vegada que apunta que, ara mateix, “les sensacions que tenen és de cansament”. Per tant, “amb el preparador físic haurem de veure com arriben a aquests dos partits”.

Sobre els dos duels ajornats, tot apunta que tocarà recuperar-los al gener i, per tant, “tindrem un calendari comprimit, amb compromisos dimecres i diumenge”. Tot i això, assegura que “hi ha temps per arribar en condicions”.

Castro no amaga que “l’aturada és una llàstima”, però demana “ser positius” i “afrontar el que ens queda aquest any de la millor forma possible”. També expressa el desig que “els futbolistes entrin de nou en la dinàmica que teníem fins llavors”.

Comentaris (1)

Trending