L’FC Andorra confia en el treball per superar la mala ratxa

Sergio Molina assegura que al vestidor hi ha jugadors que no havien viscut un moment com l'actual i apel·la a l'esforç per recuperar el somriure

Sergio Molina FC Andorra
Sergio Molina FC Andorra FC Andorra

El vestidor tricolor no vol parlar de crisi de resultats després de quatre derrotes consecutives, sinó de mala ratxa. L’equip no guanya des del 7 de gener i la plantilla té clar que en algun moment de la temporada arribaria una situació d’aquestes que confien en revertir.

Un dels capitans, Sergio Molina, continua amb el missatge que s’ha donat des del club les darreres setmanes de tranquil·litat. “És una mala ratxa, però estem tranquils, confiem en el treball que fem i els resultats arribaran”.

El migcampista apunta que en les darreres setmanes hi ha hagut alguna conversa dins del vestidor per intentar capgirar l’actual moment que viuen els tricolors. Es troben a cinc punts de les posicions de descens. “Som un grup molt jove i no tothom ha viscut una ratxa negativa tan llarga”. Creu que en “defensa hem d’estar més concentrats i evitar que els errors ens penalitzin”.

El calendari immediat que tenen els andorrans no convida molt a l’optimisme. Dissabte visiten el Ciutat de València (18.30 hores) per enfrontar-se al Llevat, que fa disset jornades que no perd i és segon a la classificació a dos punts de la UD Las Palmas. “Som un equip que sortim a guanyar en tots els camps i no hem de tenir por del rival”.

Molina ha deixat clar que el grup està bé a nivell anímic i assegura que no hi ha dubtes amb el missatge del tècnic, Eder Sarabia.

Comentaris

Trending