L’FC Andorra aconsegueix la seva tercera victòria de la pretemporada

Els tricolors derroten la Muntanyesa i aquest diumenge s’enfrontaran a l’Hospitalet

Casadesús, autor del primer gol.
Casadesús, autor del primer gol. Altaveu

L’FC Andorra ha aconseguit la seva tercera victòria en el tercer amistós de pretemporada. Han derrotat la Muntanyesa per un contudent 0-5  en un duel que han encarrilat ben aviat ja que al minut 25 guanyaven per 0-2.  Els tricolors s’enfronten aquest diumenge a l’Hospitalet (19 h).

L’FC Andorra s’ha avançat en el marcador quan només havien jugat cinc minuts i en la primera ocasió clara de gol. Un xut creuat de Casadesús ha superat l’estirada de Segovia.  Els tricolors han dominat a plaer l’inici de partit i Ballarín i Casadesús, en una falta han pogut ampliar el marcador. La diferència de categoria perquè la Muntanyesa és un equip que ha pujat de Primera Catalana era evident en els vint primers minuts.

El segon gol no ha trigat i  Sergi Serrano ha aprofitat una assistència de Casadesús per marcar el 0-2 al minut 25. Amb el marcador favorable, els andorrans han continuat dominant i controlant el joc amb la seva superioritat tècnica i més rodatge que els barcelonins. A la segona part, Carlos ha marcat el seu segon gol de la pretemporada (0-3) , David Martín anotava el 0-4 i Iker el cinquè demostrant la superoritat andorrana.

L’enfrontament ha tingut com  a principal novetat la presència d’espectadors seguint les mesures sanitàries de la Generalitat de Catalu­nya. Això sí, per accedir a l’estadi els espectadors han hagut d’anar amb mascareta, respectar la distància social, signar una declaració responsable i sotmetre’s a un control de temperatura abans d’accedir a la graderia.

En el anteriors partits de pretemporada, l’Andorra s’havia imposat al Sabadell (0-1) i al Martorell (2-1).