La FAF té en ment tributar un homenatge al cap dels àrbitres

El també responsable arbitral Salustià Chato s’ha desplaçat a Portugal per poder acompanyar la família del malaurat José Barbosa en el seu comiat

José Barbosa tenia 61 anys.
José Barbosa tenia 61 anys.

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) durà a terme un acte de reconeixement i homenatge pòstum a qui durant molts anys va ser àrbitre al Principat i d’un temps ençà mànager arbitral de l’ens federatiu José Barbosa, mort aquest dissabte d’una sobtada fallada cardíaca mentre estava a Portugal amb la família de vacances. Encara és aviat per saber quin tipus de tribut es farà a Barbosa, però segur que hi haurà reconeixement.

La malaurada coincidència ha fet que alguns dels àrbitres del col·legi andorrà, de la FAF, també originaris de Portugal, es trobessin aquests dies al país veí i s’hagin pogut acostar al nord del país per fer costat als familiars de Barbosa i per poder participar en els actes de comiat i sepel·li, que per voluntat del finat es fa allí. També fins a terres lusitanes s’hi hauria desplaçat un altre dels responsables arbitrals de la FAF, Salustià Chato, en representació de l’organisme. És molt probable que Chato, que ja tenia molta responsabilitat en l’àrea arbitral de la federació, assumeixi les tasques que desenvolupava el malaurat Barbosa, de 61 anys.

José Barbosa es trobava a Portugal de vacances.

Relacionat

Commoció al futbol andorrà per la mort del cap dels àrbitres

La mort de qui va ser àrbitre i qui ha contribuït de manera decisiva, segons la pròpia FAF, a la modernització de la tasca arbitral al Principat, ha commocionat al futbol andorrà. Però no només això. Es dóna el cas que Barbosa tenia un càrrec intermedi en la constructora Heracles, que està també sumida en una profunda tristesa, atès que a principi de setmana també va veure com moria el seu director corporatiu, Pablo Soler.

Etiquetes

Comentaris

Trending