La FAF presenta nou entrenador de futbol sala entre malestar dels fins ara jugadors de l’Enfaf

Jonathan Pérez se situa al capdavant de l’equip sènior resultant de la integració per part de la federació del CE Sant Julià i que seguirà jugant a la Tercera Divisió Espanyola

Talín Puyaltó, Jonathan Pérez i Eloy Casals.
Talín Puyaltó, Jonathan Pérez i Eloy Casals. FAF

Una de freda i una de calenta. El ‘nou’ Enfaf sènior de futbol sala, resultant de la integració del CE Sant Julià per part de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), té nou entrenador. És Jonathan Pérez, un tècnic de la casa i antic jugador que fa el salt des del cadet. Aquesta seria la calenta. La freda és el malestar de bona part dels integrants del que havia estat fins ara l’Enfaf, que volien continuar jugant d’una manera o altra i no ho podran fer. La freda.

La suposada part positiva, s’ha dit, és la presentació de tècnic. L’han duta aquesta tarda el director tècnic de la FAF, Eloy Casals, i el seleccionador nacional de futbol sala, Talín Puyaltó. Jonathan Pérez serà l'entrenador de l'Enfaf sènior de futbol sala la temporada que s'apropa. Amb aquesta incorporació, la FAF assegura posar al capdavant d'aquest equip un preparador andorrà format al CE Sant Julià i que ha jugat diversos anys a la Divisió de Plata del futbol sala espanyol a les files de l’FC Andorra.

"Vull donar les gràcies a la Federació per l'oportunitat que em dona d'afrontar un repte il·lusionant com aquest de continuar fent créixer el futbol sala andorrà en qualitat i en quantitat", assegura el nou tècnic

Com a entrenador, Jonathan Pérez va dirigir la temporada passada a l'equip cadet i passa a assumir la banqueta de l'Enfaf sènior, un equip clau per acabar de formar jugadors i per nodrir la selecció nacional de futbol sala. "Vull donar les gràcies a la Federació per l'oportunitat que em dona d'afrontar un repte il·lusionant com aquest de continuar fent créixer el futbol sala andorrà en qualitat i en quantitat", assegura Jonathan Pérez.

De la seva banda, el director tècnic de la FAF, Eloy Casals, assegura que es tracta d'un "entrenador jove amb una gran experiència a l'elit com a jugador que coneix com pocs el futbol sala andorrà. Arriba amb unes ganes i il·lusió enormes. Des de la FAF l'ajudarem en tot el que necessiti i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa".

Integració d'equips

Fruit de la fusió amb el CE Sant Julià, la FAF assumeix a partir de la temporada 2021-2022 tots els equips del club lauredià per integrar-los a l'estructura de l'Enfaf amb l'objectiu de fer un projecte de futbol sala a escala nacional i de donar continuïtat a la formació esportiva dels infants, com així es marca en el Pla Estratègic 2021-2024 de la FAF. L'equip sènior, doncs, jugarà la campanya que s'apropa a la Tercera Divisió del futbol sala espanyol. Enquadrat al grup 2, l'Enfaf deburarà el 2 d'octubre a la pista del Guixés Fibra FS Solsona.

La fusió, però, ha fet que hi hagi futbolistes de sala que s’hagi quedat pel camí. Els que no tenen lloc al nou Enfaf i procedeixen del ‘vell’ Enfaf de Divisió d’honor catalana estaven disposats a continuar jugant. Amb un suposat mínim suport i aixopluc, estaven disposats a tirar endavant el projecte. Ho van estar debatent i ‘negociant’ amb Casals i Puyaltó i primer va semblar que sí però al final ha estat que no, segons que han explicat fonts properes a ex-integrants de l’equip.

Volien poder continuar amb un equip a Divisió d’honor, la categoria que queda just per sota de la que militarà ara el nou Enfaf-Sant Julià, però no ho podran fer. I això no s’ha posat gaire bé a alguns dels antics jugadors, que segons les fonts consultades ja haurien deixat notar el seu malestar als responsables federatius encarregats de la divisió de futbol sala. Creuen, però, que el seleccionador nacional era el primer que no tenia massa interès en la continuïtat.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending