La FAE mantindrà tots els seus corredors d'alpí la temporada vinent

D’aquesta manera, la federació vol premiar a tots els integrants, ja que van finalitzar la temporada passada quan va esclatar la crisi sanitària

Els diferents grups d'esquí alpí de la FAE, aquest dilluns a Ordino
Els diferents grups d'esquí alpí de la FAE, aquest dilluns a Ordino

La Federació d’Esquí d’Andorra renovarà tots els seus esportistes després que la temporada passada s’acabés abans per culpa del coronavirus. A més, l’entitat s’ha mostrat positiva, ja que, a banda dels entrenaments al simulador, han pogut viatjar als Alps durant cinc dies per fer entrenaments en neu. Ara, la previsió és acabar els entrenaments físics a l’agost i començar a esquiar amb l’objectiu de realitzar “una temporada normal”.

Així doncs, el director esportiu de la secció d’alpí, Max Tissot, ha declarat que l’única diferència respecte a l’any passat és que al grup de velocitat només tindran un entrenador. Pel que fa als entrenaments, Tissot ha explicat que la previsió era no esquiar i aprofitar al màxim el simulador, però la millora de la situació respecte a la pandèmia de coronavirus ha permès a l’equip fer un viatge als Alps.

Quant a la possible participació dels esquiadors a la copa del món, el director esportiu ha subratllat la figura de Joan Verdú -que s’està recuperant de la seva lesió i és possible que arribi- i Cande Moreno, i ha destacat el paper de les categories sub-18 i sub-21: “mai havíem tingut tanta presència al top 50 mundial d’aquestes seccions”.

Per la seva part, Joan Verdú ha declarat que està tenint una molt bona recuperació, encara que “cal tractar-la bé, fa cinc mesos de l’operació i porto vàries temporades lesionant-me”, i ha afegit que “estem confiats. Crec que tinc potencial i estic molt motivat”. En la mateixa línia, Carmina Pallàs ha explicat que estava a punt fer-se el transplantament de ròtula, però tres dies abans van cancel·lar l’operació a causa del coronavirus i ara ha d’esperar un altra vegada per trobar un donant, encara que s’ha mostrat tranquil·la i positiva.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending