Un exporter de Barça, Espanyol o Llevant es perfila com a nova incorporació de l’FC Andorra

Oier Olazábal, format a la base de l’Irun i incorporat al club blaugrana el 2007, on va arribar a debutar amb el primer equip però sense gaire sort, té tots els números per ser el recanvi del cedit Raúl Lizoain

Oier Olazábal ha jugat la darrera temporada al Pafos xipriota.
Oier Olazábal ha jugat la darrera temporada al Pafos xipriota. ARXIU

Si no canvien molt les coses, el tercer porter d’Eder Sarabia vindrà de Xipre i ha arribat a jugar a la primera divisió del futbol espanyol. Oier Olazábal es perfila segons els portals especialitzats com el recanvi del cedit Raúl Lizoain. La darrera temporada la va jugar a Xipre després de diverses escales per clubs com l’Espanyol, el darrer del pas per ara d’Oier pel futbol espanyol, el Llevant, la Reial Societat o el Granada, el primer club on va anar després de sortir del Barça.

Sarabia va anunciar la setmana passada que es volia incorporar un tercer porter i que, segurament, seria més fàcil que aquest fos un jugador d’una certa edat perquè havia d’entendre bé el seu rol de tercer porter però, alhora, havia de tenir prou nivell com per poder jugar de titular a la Segona Divisió espanyola si mai convingués o si a partir de les rotacions que pugui fer l’entrenador basc creu que cal donar descans als dos futbolistes que teòricament el tercer porter tindria per davant (en aquest cas Nico Ratti i Dani Martín).

L'FC Andorra en un entrenament d'aquesta setmana.

Relacionat

L’FC Andorra no tanca encara la plantilla i incorporarà un porter

Oier compliria la missió pretesa pel tècnic basc. Justament, el porter és basc com Sarabia, nascut i format a les categories inferiors de l’Irun abans de fer el salt al Barça el 2007. I ara ja té 33 anys. A més, jugant al futbol xipriota la darrera temporada, això indica que ja estava en una fase molt avançada de la seva carrera professional. De nivell, això sí, n’ha tingut. I, per tant, compleix perfectament les directrius preteses per Sarabia.

Comentaris (1)

Trending