Excel·lent cursa d’Irineu Esteve en la Copa del Món d’esquí de fons a Davos

El fondista andorrà ha acabat en un meritori 28è lloc en la prova celebrada a la ciutat suïssa

Comentaris

El fondista andorrà en ple esforç.
El fondista andorrà en ple esforç. FAE

Irineu Esteve ha aconseguit un més que meritori 28è lloc en la prova dels 20 quilòmetres de la Copa del Món d’esquí de fons que s’ha celebrat aquest migdia a la ciutat suïssa de Davos. Esteve ha acabat a 2’02’’ dels grans dominadors de la cursa, els fondistes noruecs, que han ocupat les sis primeres places.

Esteve ha estat, s’ha dit, el 28è dels 59 esquiadors que han aconseguit acabar la prova. Per fer els 20 quilòmetres tècnics de la cursa suïssa ha invertit un total de 44’14’’3. L’esquiador andorrà ha estat molt millor que un dels homes que coneix bé, l’espanyol Imanol Rojo, que ha invertit setze segons més que l’andorrà per fer tot el traçat i acabat en 37è lloc. El primer classificat ha estat Simen Hegstad Krueger, que ha trigat 42’12’’3 en fer els vint quilòmetres de la prova.

El fondista andorrà ha realitzat un bon final per situar-se a la zona de punts a Davos, pista que habitualment no ha afavorit a Esteve. De fet, aquesta 28ª posició repeteix l’obtinguda al 2020,
que era l’única en què havia assolit el top-30 en aquest escenari. La resta de cites a Davos en Copa del Món s’havia saldat amb la 37ª plaça el 2021, la 34ª al 2019 i la 60ª al 201, en totes aquestes ocasions en la cursa dels 15 quilòmetres. Enguany han estat 20 quilòmetres.

Etiquetes

Comentaris

Trending