S’estreny la part alta de la classificació de la lliga de futbol i el Sant Julià cau al darrer lloc

L’empat sense gols de l’Atlètic contra l’Engordany i el triomf de l’Inter contra l’FC Santa Coloma iguala els llocs capdavanters a la taula de la competició de la primera divisió andorrana

Roger Marcè, autor del segon gol de l'Inter, condueix la pilota.
Roger Marcè, autor del segon gol de l'Inter, condueix la pilota. FAF

L’empat sense gols de l’Atlètic d’Escaldes contra l’Engordany, en un duel avançat a la jornada, i el triomf, no sense dificultats, de l’Inter contra l’FC Santa Coloma fan que la part alta de la classificació de la Lliga Multisegur, la primera divisió andorrana, estigui d’allò més igualada. Per la part baixa, en canvi, hi ha canvi de cuer. El Sant Julià, immersa en un marc de problemes, cau al fons de la classificació.

Engordany i Atlètic van disputar aquest dissabte un matx on les defenses es van imposar clarament als atacants. Els de Fede Bessone tenien l’opció d’escapolir-se una mica més en el lideratge atès que els seus dos immediats perseguidors, l’Inter i l’FC Santa Coloma havien de jugar l’endemà entre ells. Justament, però, aquest enfrontament ha fet que tot plegat s’hagi ajustat una mica més.

Els colomencs s’han avançat amb un gol de Gila a l’inici de la segona part, però poc després, i amb quatre minuts, l’actual campió de lliga ha capgirat el resultat, i amb gols de Berlanga i Marcè ha situat el 2 a 1 que ha acabat sent definitiu i que ha permès l’Inter, gràcies al gol average, situar-se segon amb 28 punts, els mateixos que l’FC Santa Coloma i a dos punts de líder Atlètic.

Per la zona baixa de la classificació, hi havia un duel directe aquest diumenge entre els dos darrers classificats. La victòria de la Penya Encarnada ha enviat el Sant Julià, que ni tan sols tenia porter oficial per jugar, al darrer lloc de la classificació. El duel ha estat igualat. I s’ha arribat al descans amb un empat a dos gols que durant el segon temps s’ha decantat a favor dels penyistes gràcies a un gol de Rodrigo Piloto.

Finalment, en el darrer partit de la jornada, un enfrontament entre dos equips que estan a la zona intermèdia de la classificació, la UE Santa Coloma i l’Ordino han empatat a un gol. Han marcat Junior i Faysal, respectivament.