Estrena de luxe d’un MoraBanc en mode piconadora durant trenta minuts (84-66)

Hannah i Dime lideren els andorrans que tot i les baixes han arribat a dominar de 28 punts un UCAM Múrcia molt desdibuixat

Clevin Hannah ha estat el millor del MoraBanc, molt ben acompanyat d'homes com Tunde (7).
Clevin Hannah ha estat el millor del MoraBanc, molt ben acompanyat d'homes com Tunde (7). ALBERT MARTÍN / ACB PHOTO

Que passi el següent. Perquè el primer, l’UCAM Múrcia, ja està liquidat. El MoraBanc ha estrenat sense públic a la ‘Bombonera’ una incertesa nova temporada. Ho ha fet amb baixes i sense l’escalf que hi sol haver al poliesportiu de Govern. Coses del coronavirus. I d’un curs que comença amb dubtes i no se sap ni quan ni com acabarà. Amb dubtes en el format. Perquè l’Andorra no ha tingut cap dubte a l’hora de vèncer. Excelsos els d’Ibon Navarro durant tres quarts (84-66).

Hannah, Dime i Kloof han estat un triangle que ha fet molt mal. Moltíssim. Els andorrans han arribat a dominar per 27 punts en arribar al final del tercer quart. El darrer període ha estat de relax. L’únic en què el Múrcia, escanyolit durant tot el matx, ha pogut treure a relluir una mica el seu joc. Res d’important. Ara, també és clar que aquestes davallades no són bones conselleres. El que és bo, això sí, és el triomf. I les sensacions donades durant trenta minuts.

Perquè els tricolors han dominat des de l’inici. I és que després d’uns intercanvis inicials de bàsquets, el joc coral, la intensitat i implicació de tots els homes que Ibon Navarro ha anat posant en pista, han començat a obrir forat. Amb un excel·lent balanç defensiu-ofensiu, de seguida el MoraBanc s’ha situat amb deu punts al davant (18-8). Cada home que sortia al parquet millorava les prestacions del company que substituïa. Guille Colom clavava un triple poc abans del final del primer quart.

298234scr 2c50e1c5aff5d3a
Malik Dime, un dels destacats, esmaixa una cistella.

Els segons deu minuts han estat iguals o millors que els primers. Charlton Kloof ha agafat el comandament ofensiu dels tricolors. Com si hagués jugat tota la vida en el conjunt andorrà. Les baixes no es notaven. Els murcians no tenien res a fer. Semblaven una joguina en mans d’una màquina de fer bàsquet. Encara bo, per als de Sito Alonso, que el base americà Frankamp hagi tingut uns minuts d’encert. Però això no ha tret que uns i altres anessin al descans amb 24 punts de marge per als locals (55-31).

El MoraBanc tenia molta feina feta. Però en calia fer més. El retorn dels vestidors sempre són complexes. I aquest cop no ha estat una excepció. Homes com Augusto Lima i Nicola Radovic han mirat d’agafar el timó de l’UCAM i han començat a reduir les distàncies amb un parcial de 2 a 9. Els desajustaments en defensa dels locals, els bàsquets fàcils del murcians feien que la distància baixés dels vint punts (57-40). Però Kloof ha tornat a protagonitzar un parell d’accions que han tornat a encendre els d’Ibon Navarro.

I amb Hannah, Senglin, Dime, Kloof i companyia endollats tot era més fàcil. Fins i tot el tècnic tricolor ha posat en pista Alexis Bartolomé. El tercer quart ha arribat al seu terme amb vint-i-set punts (72-45) de marge per un MoraBanc excels, que ha arribat a tenir 28 punts de diferència al seu favor. Però el gran joc dels andorrans durant tres quarts, hagi estat pel relaxament local o per una millora de prestacions dels murcians, s’ha anat diluint al tram final del partit. Frankamp, Radovic i poc més han aconseguit, almenys, maquillar el resultat.

RS298237 J01 MBA UCM Firmar acb Photo   Albert Martín lpr
Charlton Kloof ha fet un molt bon debut.

Un parcial de 0-12 que ha trencat amb una cistella per elevació Clevin Hannah ha acostat molt l’UCAM (80-64) pel que havia estat fins llavors la distància entre els uns i els altres. No perillava la victòria, en cap cas. Eren ja les escorrialles del partit. D’un matx que ha servit al MoraBanc per estrenar-se amb molt bona nota. Amb trenta minuts excel·lents. I una fluixera que sense ser alarmant s'hauria de mirar de no repetir. Encara que aquest cop així estat anecdòtica.
FITXA TÈCNICA

MORABANC ANDORRA (84): Hannah 16, Senglin 11, Palsson 9, Pérez 5, Dime 16 -cinc inicial-, Tunde 8, Garcia 4, Kloof 11, Llovet 1, Colom 3 i Bartolomé. 10 de 16 tirs lliures; 23 de 33 llançaments de dos; 10 de 30 triples; 43 rebots agafats (28+15); 20 faltes comeses, sense eliminats.

UCAM MÚRCIA (66): Frankamp 19, Strawberry 3, Rojas 10, Radovic 13, Lima 4 -cinc inicial-, Luz 1, Townes 2, Cate 4, Di Leo 2, Davis 8 i Malmanis. 10 de 14 tirs lliures; 19 de 49 llançaments de dos; 6 de 23 triples; 36 rebots agafats (19+17); 20 faltes comeses, sense eliminats

Àrbitres: Bultó, Calatrava i González

Parcials: 23-10; 55-31; 72-45; 84-66 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending