Estrena del caseller de victòries de pretemporada de l’FC Andorra davant un rival de Primera RFEF

Els gols de Carlos Martínez i de David Martín, un a cada part, permeten els tricolors superar el Vila-real B, un dels equips amb els quals compartiran grup

Un instant del partit del dimarts passat davant l'Ibiza.
Un instant del partit del dimarts passat davant l'Ibiza. FC Andorra

L’FC Andorra ha sumat la primera victòria de la pretemporada. Els tricolors han superat per 2-0 el Vila-real B, un dels equips que serà rival en el grup de la Primera RFEF en un partit que s’ha tornat a disputat a l’hotel Melià Villaitana, prop d’Alfàs del Pi, la població alacantina on l’equip realitza l’estada de preparació. Carlos Martínez i David Martín han estat els autors dels gols.

Igual que el dimarts, el duel era una bona pedra de toc per als homes que dirigeix Eder Sarabia. Cal tenir present que el filial groguet serà un dels rivals a la Primera RFEF. Per tant, és interessant mesurar forces amb un possible contrincant en la lluita per l’ascens. I l’Andorra ha sortit ben parat de la confrontació.

El primer detall que es pot extreure és que Carlos Martínez, màxim golejador de la passada temporada, manté la seva fam. Seu ha estat el primer gol de l’equip en aquesta campanya, després de dos avisos previs. El mataroní ha recollit una pilota dins l’àrea i ha marcat després de retallar dos rivals.

El descans ha servit perquè Sarabia canviés gairebé de dalt a baix l’onze. Lògic, donada la voluntat, ja anunciada ara fa uns dies, de repartir minuts per intentar evitar lesions. El nivell, però, s’ha mantingut i, poc després del quart d’hora del segon temps, ha arribat el 2-0. En aquesta ocasió, obra de David Martín.

D’aquí al final, poca història més. Els tricolors han sabut mantenir el control del duel i lligar una primera victòria que ajuda a superar el regust amarg de la derrota del dimarts davant l’Ibiza. L’equip continuarà entrenant a terres alacantines fins a dissabte, quan tornarà cap al Principat. El tercer amistós de està previst pel dia 6 d’agost, al camp del L’Hospitalet de Tercera RFEF.