Escaldes-Engordany retransmetrà el partit del Morabanc en directe per streaming

Es podrà veure l’enfrontament amb el Club Joventut badalona a través del canal oficial del comú a la principal plataforma de reproducció de vídeos

Escaldes-Engordany retransmetrà el partit del Morabanc
Escaldes-Engordany retransmetrà el partit del Morabanc

El comú d’Escaldes-Engordany ofereix a la ciutadania la possibilitat de veure en directe la quarta edició del Trofeu Escaldes-Engordany, el primer partit de la pretemporada i de caràcter venèfic a favor de l’Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d’Andorra (ADVAA). L’enfrontament serà entre el Morabanc i el Club Joventut Badalona, i tindrà lloc el dissabte, 21 d’agost, al Pavelló Prat Gran.

A causa de les mesures sanitàries fixades pel Ministeri de Salut, l’aforament es troba limitat a 120 espectadors, i les entrades ja estan exhaurides. En conseqüència, la corporació escaldenca oferirà un directa a través del compte oficial del comú al canal de YouTube.

Així, tots els aficionats, aficionades i famílies podran gaudir del partit des de qualsevol localització, i també des de qualsevol dispositiu mòbil. A més a més, el contingut romandrà al compte oficial del canal, per tal que el públic el pugui reveure quan desitgi.

Comentaris

Trending