Els equips nacionals de natació continuaran entrenant-se a la piscina del Sant Ermengol

La direcció del col·legi confessional i la Federació Andorrana de Natació han signat la renovació del conveni establert per primer cop fa dos anys

Comentaris

Maria Josep Pascual i Joan Clotet, del col·legi Sant Ermengol i la FAN, escenificant l'acord.
Maria Josep Pascual i Joan Clotet, del col·legi Sant Ermengol i la FAN, escenificant l'acord. FAN

Els equips nacionals de natació continuaran entrenant-se a la piscina del col·legi Sant Ermengol. Aquest divendres s’ha portat a terme la signatura de la renovació del conveni de col·laboració entre el centre confessional i la Federació Andorrana de Natació (FAN), que permetrà treballar la preparació escaient en unes condicions adequades als diversos integrants dels combinats de natació.

La relació entre el col·legi Sant Ermengol i la FAN va començar ja fa dos anys i enguany es renova l'acord que permetrà els equips nacionals de natació (alevins, infantil i absoluts) tenir una planificació d'entrenaments amb espais concrets i dies específics. Joan Clotet, president de la FAN i Maria Josep Pascual, directora del col·legi Sant Ermengol han rubricat l'acord en un dia especial, ja que avui es commemora el ‘Dia Europeu de l'Esport Escolar’.

La renovació de l'acord representarà que els nedadors de la FAN entrenaran en una de les instal·lacions referents del país i es podran preparar per a les futures competicions que es puguin desenvolupar, siguin a Andorra o de caràcter internacional. La utilització per part de la FAN de la piscina del col·legi Sant Ermengol haurà de seguir estrictament els protocols que marca tant Salut com Esports pel que fa a les mesures Covid-19. A més, el col·legi Sant Ermengol directament ha marcat uns protocols, encara més restrictius, que els nedadors de la FAN hauran de seguir.

Maria Josep Pascual, directora del Sant Ermengol ha valorat la renovació de l'acord al dir que "estem contents i és un privilegi que els nedadors i nedadores de la FAN puguin entrenar a la nostra piscina". Pascual ha afegit "és un orgull facilitar els entrenaments als nedadors que representen el país”. Per la seva banda, Joan Clotet, president de la FAN, no ha deixat escapar l'oportunitat per agrair la predisposició al centre escolar i afirmat en nom de tota la natació del país per “donar les gràcies a la directora del col·legi per la seva voluntat d'ajudar-nos i permetre així que els nedadors i nedadores puguin preparar-se per representar Andorra com cal".

Etiquetes

Comentaris

Trending