L’equip sub-19 del grup EEBE de la FAE participa en els Campionats d’Itàlia Cittadine

Només dos dels vuit integrants que representaven a la Federació Andorrana d’Esquí han pogut finalitzar la cursa celebrada

Una captura del vídeo elaborat per la FAE sobre les mesures sanitàries adoptades
Una captura del vídeo elaborat per la FAE sobre les mesures sanitàries adoptades FAE

Avui s’ha celebrat a Alleghe (Itàlia) la tercera jornada dels Campionats d’Itàlia Cittadine, amb la participació dels sub-19 del grup EEBE de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) en la disciplina de gegant. Aritz Álvarez ha estat 54è i Pere Cornellà 58è, mentre que la resta de l’equip, integrat per Marc Fernandez, Rovert Ferrari, Ty Acosta, Cerni Gil, Joel Fonseca i Jessica Núñez, no han pogut completar la cursa.

En la categoria masculina, han completat la cursa Aritz Álvarez, que ha estat 53è remuntant 18 places en la segona mànega, i Pere Cornella, que ha estat 58è. L’italià Jonas Bacher s’ha imposat amb un temps de 2:00:56 en una pista molt complicada que ha deixat fora a Marc Fernandez a la primera mànega i a Rovert Ferrari, Ty Acosta, Cerni Gil i Joel Fonseca a la segona.

En el gegant femení, Jessica Núñez no ha pogut completar la primera mànega. La cursa l’ha guanyat la belga Sara Roggeman amb un crono d’1:58:11. Ara, l’equip iniciarà el viatge de tornada a casa.

D'altra banda, la FAE ha elaborat un vídeo sobre les mesures de seguretat i responsabilitat per entrenar a pistes que s'han adoptat els darrers dies:

Mesures de seguretat adoptades per la FAE

 

Etiquetes

Comentaris

Trending