L’equip d’esquí de fons prepara la temporada a la glacera de Val Senales

L’expedició la lideren Irineu Esteve i Carola Vila, acompanyats dels joves Quim Grioche i Gina del Rio i ha suposat un canvi de plans perquè la idea inicial era anar a Davos

Comentaris

Irineu Esteve i l'espanyol Imanol Rojo.
Irineu Esteve i l'espanyol Imanol Rojo. FAE

L’equip de fons de la Federació Andorrana d’Esquí acumula ja uns dies d’entrenaments en l’estada de pretemporada que estan fent des dijous passat a la glacera de Val Senales, a Itàlia. L’expedició està liderada per Irineu Esteve i Carola Vila, però també compta amb els joves Quim Grioche i Gina del Rio. Els acompanyen, a més a més, l’espanyol Imanol Rojo i el brasiler Manex Silva.

L’equip va arribar a Itàlia dijous i preveu romandre una setmana. La idea inicial del cos tècnic era entrenar a Davos (Suïssa), però les altes temperatures que afecten el país helvètic no ho han permès, ja que l’estació no ha obert encara. Per això, s’ha optat pel canvi de plans i el trasllat de l’estada a les instal·lacions transalpines.

“Les condicions a Val Senales són molt bones, tant de neu com meteorològiques”, ha explicat el director de fons, Joan Erola. Un cop acabi l’estada a Itàlia, es tornarà cap al Principat. I ja a partir del 12 novembre, llavors sí, serà el moment de viatjar a Davos on es continuarà la preparació per a la cada cop més propera temporada d’hivern.

Etiquetes

Comentaris

Trending