Una ensopegada per “aprendre”

Eder Sarabia considera que de la golejada encaixada a Gijón toca analitzar detalls com els errors comesos o la manca de verticalitat de cara al futur però assegura que la diferència amb el partit a Oviedo no va ser tan gran

Eder Sarabia es desespera a la banda de El Molinón.
Eder Sarabia es desespera a la banda de El Molinón.

De l’alegria a la decepció. Les sensacions a l’FC Andorra han canviat radicalment després de la golejada encaixada a Gijón. El tècnic, Eder Sarabia, però, ha volgut relativitzar el mal resultat. Assegura que la diferència real entre els dos partits, el d’Oviedo (0-1) i el del Molinón (4-1) van ser “els detalls”. I entén que toca “aprendre” la lliçó de cara al futur. Entre altres aspectes, l’entrenador basc admet que “ens ha faltat ser més verticals”.

Sarabia ha volgut posar en relleu en la roda de premsa post partit que “fins a encaixar el 2-0, hem competit bé, estàvem més o menys bé i controlàvem el partit”. En canvi, “el gol ve en una falta ximple i ens ha tret del partit”. A partir de llavors, ha admès, “hem abaixat els braços, ells s’han vingut a dalt i hem comès errors”.

Malgrat el 4-1, el tècnic basc afirma que “segueixo estant orgullós”. I apunta que el resultat “ens vindrà bé per aprendre”. Per això, defensa que “cal mirar endavant i analitzar què ha passat”. Una cosa ja està clara: “a aquesta categoria els errors es pagaran més cars”.

Per això, entén que cal “treure l’aprenentatge” i analitzar “què ens ha faltat, per què hem abaixat els braços, quines badades hem comès a pilota aturada i en altres accions”. Un dels aspectes què caldrà avaluar amb especial cura és el fet de no haver sabut transformar la possessió en accions de perill. “En moments determinats, quan generàvem avantatge al costat dèbil del rival, ens ha faltat ser més verticals o un moviment més cap endavant. Hem de pol·lir coses en aquestes situacions d’atac”, ha manifestat l’entrenador.

En línies generals, Sarabia ha afirmat que els partits a Oviedo i Gijón van ser similars. “Segurament, al Tartiere vam manejar millor els detalls i vam estar més encertats en moments concrets”, ha apuntat. Per això, considera que “és en aquests detalls en els quals hem d’aplicar-nos i ser més responsables”. Assegura que “hi posarem treball i rigor per fer-ho”.

Comentaris (2)

Trending