Encamp, punt de partida per l’FC Barcelona per recuperar l’OK Lliga

El club blaugrana està realitzant, durant els quatre dies d’estada, la part física i tàctica que han de servir de pilar per la temporada

La secció de hoquei patins va ser una de les que va fer estada el passat estiu.
La secció de hoquei patins va ser una de les que va fer estada el passat estiu.

El primer equip d'hoquei patins del FC Barcelona és el tercer conjunt de l'entitat blaugrana que fa estada a Encamp per fer la pretemporada, aprofitant l'alçada, la temperatura del Principat i les instal·lacions. L'objectiu, recuperar el títol de l'OK Lliga que la temporada passada se'ls hi va escapar. Infants dels esports d'estiu de la parròquia han compartit una estona amb els jugadors, enduent-se autògrafs cap a casa.

La temporada passada l'FC Barcelona d'hoquei patins va tancar el curs amb un regust amarg i és que no va poder aixecar el títol de campions de lliga. Enguany, i per quart any consecutiu, l'equip està fent pretemporada a Encamp amb l'objectiu de tornar a regnar en la màxima competició domèstica espanyola.

L’alçada, la temperatura i les instal·lacions, com han destacat la resta d’equips que han trepitjat la parròquia encampadana, són els trets diferencials per escollir-la com a destí per fer la preparació. En aquest sentit, la cònsol major, laura Mas, ha posat en relleu que “les estades dels diferents clubs blaugranes, ajuden a consolidar la parròquia com una destinació esportiva”.

20220817 130206

Una estada que, a més, també serveix “per fer pinya i convivència”, com ha assenyalat el segon capità de l’equip blaugrana, Pau Bargalló. Quatre dies on les dobles sessions d’entrenaments, atenció especial en el treball físic i tàctic, està sent la tònica de les jornades. Pocs dies, però importants, i és que una part del treball fet aquí al Principat marcarà el desenvolupament de la temporada.

Com ja va succeir amb l’equip de futbol sala, els infants dels esports d’estiu de la parròquia han pogut compartir exercicis amb els jugadors. Amb sticks a les mans s’han atrevit a fer xuts a porteria i, fins i tot, alguns mini-partidets o a treure la pilota als protagonistes de la jornada. Fos quin fos, l’exercici, les  rialles i els somriures estaven garantit. Mas tampoc s’ha volgut perdre l’ocasió de provar les seves habilitats en l’hoquei intentant marcar un gol, que tot sigui dit, li ha costat quatre intents. La jornada, com no podria ser d’una altra manera, ha acabat amb la tradicional firma d’autògrafs als infants.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending