Eder Sarabia: “L’hem fet molt grossa”

Cos tècnic i plantilla tricolor posen en valor l’èxit que han aconseguit amb l’ascens i avisen que en un projecte de Piqué “sempre es volen fer coses gruixudes”

WhatsApp Video 2022 05 21 at 11.16.32 PM

Eder Sarabia entrava a la sala de premsa de l’Estadi Nacional com toca en aquestes ocasions. Ben remullat i amb la samarreta commemorativa d’una temporada ja per a la història. L’FC Andorra jugarà l’any vinent a Segona A. No ha tingut temps de respondre, amb veu ronca, ni la primera pregunta. De seguida, han aparegut tots els jugadors i la resta del cos tècnic per celebrar bojament l’ascens. I és que, com ha remarcat quan ha pogut, “l’hem fet molt grossa”.

La cara de Sarabia (bé, de fet la de qualsevol jugador tricolor) sortiria a qualsevol diccionari per il·lustrar la paraula “felicitat”. El tècnic basc lluïa un somriure d’orella a orella. Després d’una temporada molt dura, es podia celebrar el somni de Segona A. “Quan vaig venir, pensar en coses molt grans. L’any passat ja vam fer-ne d’importants i, qui estava abans, el Gabri i el Nacho, també”, ha volgut recordar.

El basc ha volgut posar en valor l’èxit aconseguit. “Ara ens toca gaudir-ho, perquè ha estat un any molt intens. En una categoria duríssima, amb rivals de molta entitat”, ha manifestat. I sempre han tingut, ha volgut remarcar, el suport de Gerard Piqué. “Ell és ambiciós; quan es fica a algun lloc és per fer coses gruixudes”, ha apuntat.

L’alegria era compartida, lògicament, per tots els jugadors. I uns quants d’ells, els qui van iniciar el camí fa tres anys, encara més. És el cas de Rubén Bover. El capità ha recordat que llavors “parlàvem d’això... i ara ho hem fet”. També ha tingut paraules d’agraïment per l’afició. “La gent i el país es bolca amb l’equip i ho notem”, ha assegurat. I plegats, ha remarcat, han aconseguit allò amb el que havia somiat “molts cops”. Per tant, “ara toca gaudir-ho amb la família i amb tothom que ens ha donat suport”.

Un altre integrant de l’equip que va ascendir des de Primera Catalana és Nico Ratti. El porter tricolor ha volgut posar en relleu que “hem estat a l’altura” i admetia que “no sóc gaire conscient de tot plegat”. Això sí, sentia “molta felicitat i alegria per la gent que ens ha donat suport durant tot l’any i pel grup humà que hem creat”.

Comentaris

Trending