Dos contagis per coronavirus a la plantilla de l’FC Andorra

Els jugadors van donar positiu en el test d’antígens que se’ls va fer dilluns abans de tornar als entrenaments i la posterior TMA ha confirmat la infecció, al mateix temps que la resta de la plantilla es troba bé de salut

Un instant de l'entrenament del passat dilluns.
Un instant de l'entrenament del passat dilluns. FC Andorra

El coronavirus també ataca l’FC Andorra. El club tricolor ha detectat dos positius per Covid-19 en els jugadors després del retorn als entrenaments un cop passades les vacances de Nadal. Els dos futbolistes es troben aïllats a casa seva, seguint el protocol marcat per les autoritats sanitàries.

L’alarma va saltar dilluns, quan abans de tornar a la feina tota la plantilla i cos tècnic es va sotmetre a un test d’antígens. Dos dels jugadors van donar positiu, ja van ser apartats de l’equip. Paral·lelament, dimarts tota la plantilla va tornar a ser controlada, en aquest cas amb proves TMA/PCR.

Aquesta segona ronda de tests va confirmar els positius detectats dilluns. Per tant, es va aplicar el protocol ja marcat per les autoritats sanitàries. Tots dos futbolistes, que són asimptomàtics o, en tot cas, presenten simptomatologia molt lleu, han quedat confinats a casa seva. La resta de futbolistes treballen amb normalitat, preparant ja el retorn a la competició, que tindrà lloc dissabte 8, al camp del Madrid Castilla.

Els jugadors de MoraBanc Andorra en un partit a casa.

Relacionat

Vuitè positiu al MoraBanc Andorra

Per tant, el club tricolor no s’escapa de la situació que afecta tots els àmbits de la societat. De fet, en l’esportiu, cal recordar que un brot de coronavirus viscut al MoraBanc Andorra, amb fins a vuit positius, per ara, ha obligat a suspendre els duels contra l’FC Barcelona i el Baxi Manresa.

Comentaris

Trending