Domini de Carla Mijares i Àlex Rilus als eslàloms FIS del Tarter

Els dos esquiadors s’han imposat en les proves celebrades a l’estació canillenca, amb bon paper també d’Íria Medina, Bartumeu Gabriel i Àlvar Calvó

Comentaris

Un dels podis de la cursa femenina, amb Carla Mijares al capdavant.
Un dels podis de la cursa femenina, amb Carla Mijares al capdavant. FAE

Jornada intensa d’esquí per concloure el 2023. La pista Esparver del Tarter ha acollit fins a quatre eslàloms, dos en categoria masculina i dos en femenina, tot ells emmarcats en el Trofeu FIS ECAP. I tots ells han vist victòries per partida doble. Entre els homes, el millor ha estat Àlex Rius. Entre les dones, Carla Mijares.

L’esquiadora de la FAE s’ha imposat a les dues mànigues de la primera cursa, amb un temps total d’1’36’’76. En segona posició ha quedat Íria Medina, a 1’’91. En tercera posició ha quedat l’espanyola Arrieta Rodríguez.

Mijares ha repetit victòria a la segona cursa. En aquest cas, aturant el cronòmetre després dels dos descensos en un temps de 1’33’’38. Segona ha estat la francesa Zoe Douat i tercera, Rodríguez.

Pel que fa a les curses masculines, Rius ha guanyat la primera amb un temps d’1’29’’90, seguit del també andorrà Bartumeu Gabriel, a 0’’57. El jove Àlvar Calvó ha estat tercer. En la segona cursa, Rius ha fet un temps d’1’27’’80. També ha estat primer, amb Gabriel en segona posició i Xavier Salarich tancant el podi.

Etiquetes

Comentaris

Trending