Domini ‘andorrà’ sobre dues rodes al Dakar

El resident Joan Barreda es refà de la mala jornada prèvia i guanya la segona etapa real del ral·li, seguit del també resident Sam Sunderland, que lidera la general

Un dels salts de Joan Barreda durant l'etapa d'aquest dilluns.
Un dels salts de Joan Barreda durant l'etapa d'aquest dilluns. ASO / F. GOOPEN

Jornada amb bons resultats per a molts els pilots vinculats amb el Principat en la segona etapa -la tercera jornada- del Dakar. Especialment bona ha estat el recorregut amb sortida i finalització a Hail entre els motoristes, amb Joan Barreda i Sam Sunderland, tots dos residents, liderant el parcial. Després del problemes amb l’orientació de diumenge, tots els pilots han aconseguit recuperar sensacions.

Sobretot el valencià resident Barreda, que ha completat el recorregut en poc més de tres hores i 31 minuts i ha pujat al desè lloc d’una general que lidera el britànic establert al Principat Sam Sunderland. Sunderland ha arribat a cinc minuts de Barreda en l’etapa però es manté al capdavant de la classificació global, seguit del francès també resident Adrien van Beveren, que en el parcial d’aquest dilluns ha estat vuitè.

En cotxes, el copilot Matthieu Baumel, que també resideix al Principat i corre amb llicència andorrana, continua fent bona feina al costat de Nasser Al-Attiyah. Aquest dilluns han estat segons, a tres minuts i mig de Sebastien Loeb. A la general, però, les tornes es capgiren i Al-Attiyah i Baumel van al davant amb nou minuts de marge sobre Loeb. Més enrere cal cercar Cyril Despres, que avui ha acabat 26è i és dotzè a la general.

En camions, Albert Llovera va mirant de refer-se de la rebolcada del primer dia. Aquest dilluns ha acabat la feina amb gairebé cinc hores (4h i 52 minuts), a una hora dels primers classificats. Llovera ha finalitzat en 21a posició en aquesta segona etapa i és 26è en la general. La seva neboda Margot (Llobera en aquest cas), que fa de copilot de Mercè Martí en la categoria de prototips, ha tingut pitjor dia, tancant la jornada en 29è lloc per situar-se 19nes a la general.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending